6.10.10

ΛΟΓΓΑ: Ξεκινά η λειτουργία των τμημάτων πληροφορικής του Πολιτιστικού Συλλόγου !!

Οι εγγραφές των μαθητών του δήμου Αίπειας στα τμήματα πληροφορικής ξεκίνησαν και η συμμετοχή για άλλη μια φορά αναμένεται να είναι μεγάλη !!
Για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσουν από τις 8 Οκτωβρίου στη Λογγά τα μαθητικά τμήματα πληροφορικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Αίπειας. Οι εγγραφές των μαθητών του δήμου Αίπειας στα τμήματα πληροφορικής ξεκίνησαν και η συμμετοχή για άλλη μια φορά αναμένεται να είναι μεγάλη. Θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις τάξεις του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου. Οι μαθητές εκτός από την απόχτηση γνώσεων στο χειρισμό εφαρμογών ηλεκτρονικού υπολογιστή με τη συνεργασία του καθηγητή τους Γιάννη Λάσκαρη σχεδιάζουν την υλοποίηση δράσεων που θα συμβάλουν στη προβολή της περιοχής τους. Για το νέο έτος προβλέπεται η ανανέωση της ύλης του ηλεκτρονικού περιοδικού e ΑΙΠΕΙΑ (www.eaipeia.blogspot.com) με θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής
η παραγωγή παραμυθιών σε ψηφιακή μορφή καθώς και ένα ψηφιακό αφιέρωμα στα αξιοθέατα του δήμου Αίπειας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία των τμημάτων και τις δράσεις του τομέα πληροφορικής του Πολιτιστικού Συλλόγου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6945 568387.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου