9.10.10

Στην ορεινή Αρκαδία ο Αντώνης Σαμαράς !!

Ο Α. Σαμαράς σημείωσε ότι είναι καθηλωμένος ο κόσμος, αλλά θέλει αισιοδοξία για να προχωρήσουμε. !!
Από νωρίς το πρωί σήμερα ξεκίνησε την περιοδεία του στην ορεινή Αρκαδία ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο,το γραμματέα του κόμματος Α. Λυκουρέντζο και κομματικά στελέχη.
Ο κ. Σαμαράς αρχικά μετέβη στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, όπου η Αδελφότητα Δημητσανιτών πραγματοποιεί σήμερα δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες της Γορτυνίας, με κλιμάκιο γιατρών που έχει φέρει.
Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με τους πολίτες και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αγορά της Κωμόπολης κι ακολούθως στη Στεμνίτσα, όπου έλκει την καταγωγή του και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της περιοχής…
Ο αρχηγός της ΝΔ μιλώντας με πολίτες στη Δημητσάνα είπε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική μέρα γι αυτόν που βρίσκεται σε μιά πόλη με σημαντικότατη ιστορία.
Επανέλαβε δε πολλές φορές ότι "θα πρέπει αυτός ο προεκλογικός αγώνας να αποτελέσει την αρχή μιας γενικότερης αλλαγής, αλλαγής σελίδας και πορείας, για τη δημιουργία μιας Ελλάδας της ελπίδας κι αυτή η αλλαγή θα γίνει με την ψήφο στις εκλογές του Νοεμβρίου".
Ο Α. Σαμαράς σημείωσε ότι είναι καθηλωμένος ο κόσμος, αλλά θέλει αισιοδοξία για να προχωρήσουμε.
Γι αυτό,είπε,είμαι εδώ , για να μεταφέρω το μήνυμα ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος, της ανάπτυξης και της εξόδου από την κρίση και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν στις εκλογές τους ανθρώπους που στηρίζει η ΝΔ και να δώσουν θετική ψήφο στον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκο, για τον οποίο μίλησε για άλλη μια φορά με εγκωμιαστικά λόγια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου