8.10.10

Τραγωδία – Αυτοκτόνησε ο γιατρός που πνίγηκε ο 4 χρονος γυιός του !

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο γιατρός που κατηγορείτο πως ευθυνόταν για τον θάνατο του 4χρονου γιου του. Το παιδί είχε πνιγεί στη θάλασσια περιοχή της Κυλλήνης τον Αύγουστο. !!
Το σώμα του γιατρού βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμα που διέμενε. Στο σημείωμα που άφησε πίσω του, ο γιατρός ζητούσε να αποτεφρωθεί και η στάχτη του να σκορπιστεί εκεί που χάθηκε τόσο άδικα το παιδί του.
Η είδηση της αυτοκτονίας μεταδόθηκε από την εκπομπή "Αξίζει να το ζεις".
Υπενθυμίζεται ότi o 63χρονος γιατρός παραθέριζε με τον 4,5 ετών γιο του σε μεγάλη τουριστική μονάδα, στα Λουτρά της Κυλλήνης. Η μητέρα δεν ήταν εκεί, το ζεύγος ήταν εν διαστάσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ο πατέρας είχε πάρει το παιδί μαζί του για ολιγοήμερες διακοπές, με την σύμφωνη γνώμη της.
Το βράδυ της 10ης Αυγούστου, πατέρας και γιος ξάπλωσαν να κοιμηθούν στις ξαπλώστρες, στην παραλία, κατόπιν επιθυμίας του μικρού όπως κατέθεσε αργότερα ο γιατρός. Ο πατέρας αποκοιμήθηκε, το παιδί πήγε προς τη θάλασσα και το κακό δεν άργησε να γίνει ... Στις 7 το πρωϊ ,στις 11 του Αυγούστου, δύο Γερμανίδες τουρίστριες που έκαναν τον πρωϊνό τους περίπατο εντόπισαν το σώμα του παιδιού να επιπλέει στα ρηχά, σε απόσταση αναπνοής από την ακτή. Ήταν όμως πολύ αργά, είχαν περάσει τουλάχιστον 6 ώρες από τον πνιγμό απεφάνθη αργότερα η ιατροδικαστής. Ο 63χρονος γιατρός είχε μόλις ξυπνήσει και αναζητούσε τον γιο του. Στο άκουσμα των κακών μαντάτων, έμεινε αποσβολωμένος... Για ώρες ...iliatora.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου