11.11.10

Ελληνας οδοντίατρος ….σκηνοθέτησε τον θάνατό του!

Για να εισπράξει 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τις ασφαλιστικές!
Έλληνας οδοντίατρος που έμενε τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία κατηγορείται ότι σκηνοθέτησε, σε συνεργασία με τη γυναίκα και τη κουνιάδα του, τον θάνατό του με σκοπό να εισπράξει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τις ασφαλιστικές εταιρίες.
Ο 46χρονος Εμμανουήλ Παρίσης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, η γυναίκα του Στυλιανή Θεοδωροπούλου 40 ετών και η αδερφή της Νικολέττα Θεοδωροπούλου 41 ετών βρέθηκαν χθες μπροστά από το δικαστή όπου δήλωσαν «Αθώοι» για τις κατηγορίες που τους απήγγειλαν.
Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν απάτη προς 15 ασφαλιστικές εταιρίες, ανάμεσα σε αυτές η Virgin Money, η Genworth Financial Assurance, η National Westminster Life Assurance Ltd, η NHS pensions, καθώς και προς τον Βρετανικό Οδοντιατρικό Σύλλογο.
Η οικογένεια του οδοντίατρου είχε ισχυριστεί έναν χρόνο πριν ότι είχε πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Αμμάν της Ιορδανίας. Τότε ο οδοντίατρος από την Αθήνα με νέα ταυτότητα και το όνομα Neil McClaren εγκαταστάθηκε στην Σκωτία, όπου μάλιστα άρχισε να εργάζεται στο Queen Street Dental Centre στο Peterhead και αξιολογήθηκε ως αρκετά καλός από τους εργοδότες του.
Στο Peterhead της Σκωτίας μετέβη με την κουνιάδα του, ενώ η γυναίκα του παρέμεινε με τα παιδιά τους στο Barnstaple του Denvon, όπου διέμεναν από το 2004. Όπως αναφέρει η αστυνομία,
οι συλλήψεις έγιναν ύστερα από καταγγελίες των ασφαλιστικών εταιριών για εσφαλμένη χορήγηση των χρημάτων.
Ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση, ενώ οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες με εγγύηση μέχρι την επόμενη δίκη τον άλλο μήνα. protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου