12.11.10

Στηρίζουμε το taxalia –Στηρίζουμε την ελεύθερη έκφραση !

Αυτό το blog, έχει ξεκάθαρους όρους χρήσης και πολιτική, στο "Ποιοί είμαστε". Η ιδρυτική του ομάδα, οι 6 t:bloggers team δηλαδή έχουμε χεσμένη πατόκορφα την κομματική λογική.
Κακός χαμός γίνεται στη Θεσσαλονίκη, όπως μας ενημερώνουν τα καρντάσια… Καυγά τρικούβερτο ξεκίνησε το άλλοτε ισχυρό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Μιχάλης Αλεξανδρίδης με τους πιο δυνατούς bloggers της πόλης! Μάλιστα όπως αποδείχθηκε τα έβαλε με…. λάθος άνθρωπο τον οποίο στόλισε με απίστευτους χαρακτηρισμούς για τον…πατέρα του και όλο του το σόι! Όλα ξεκίνησαν όταν στο... ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ αναρτήθηκε άποψη με υπογραφή Α.Κ. που μιλούσε για δημοσιογράφο του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3 και για διευθυντή εφημερίδας που συμμετείχε σε ομάδα επικοινωνίας υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, φωτογραφίζοντας τον κ Αλεξανδρίδη, σημερινό διευθυντή της εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – με σαφή κυβερνητική γραμμή – ο οποίος και συμμετέχει στην ομάδα επικοινωνίας του Μπουτάρη (σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ που δεν διαψεύστηκε) του Μπόλαρη του Δημάρχου Θέρμης κι άλλων «πρασίνων»(όπως πχ του Σίμου Δανιηλίδη με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης στο παρελθόν!)
Ο τέως διευθυντής της ΕΤ3, θεώρησε ότι πίσω από την άποψη του Α.Κ. «κρύβεται» άλλος και μάλιστα «συνάδελφος» εκ Θεσσαλονίκης με το όνομα Ζαχαρίας με τον οποίο μάλλον έχει ανοικτούς λογαριασμούς από τα παλιά λόγω των γαλάζιων πεποιθήσεων του! Έτσι άρχισαν τα όργανα
στο FB και οι απειλές σε βάρος ενός εκ των βασικών πρωτεργατών και ιδρυτών του ιστολογίου ΤΑΧΑΛΙΑ! Παρά τις εξηγήσεις, ο κ Αλεξανδρίδης δεν ζήτησε συγνώμη και επέμεινε στην άποψη ότι "θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει, αν δεν ανακαλέσουν την…άποψη τους", η οποία να σημειωθεί δεν περιείχε ούτε ονόματα, ούτε χαρακτηρισμούς! Να σημειωθεί, πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει πέσει σε δυσμένεια από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στην ΕΤ3 παραμένει πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής, ο τέως βουλευτής και τέως υφυπουργός της ΝΔ Τάσος Σπηλιόπουλος, παρά τις προσπάθειες του κ Αλεξανδρίδη να αναλάβει και πάλι ο ίδιος τα ηνία του «μαγαζιού»που ανέπτυξε στα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου με προσλήψεις όπως αυτή της πρώην συζύγου του και νυν βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Χρύσας Αράπογλου. Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ από το antinews Η απάντηση του taxalia...
Αυτό το blog, έχει ξεκάθαρους όρους χρήσης και πολιτική, στο "Ποιοί είμαστε". Η ιδρυτική του ομάδα, οι 6 t:bloggers team δηλαδή έχουμε χεσμένη πατόκορφα την κομματική λογική. Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ανεξάρτητοι από κόμματα και αποκόμματα. Δεν "καταλαβαίνουμε Χριστό", δεν καταλαβαίνουμε τ' άντερά μας, δεν χαριζόμαστε ούτε στη μάνα μας, μπροστά στην άποψη και την αλήθεια. Απειλές, εκβιασμούς, αθλιότητες περί "εξαγορών" από σύγχρονους ταγματασφαλίτες δεν δεχόμαστε. Δώσαμε κωδικούς σε γνωστούς και γνωστούς γνωστών για να κάνουν τη δουλειά τους και να μην ασχολούμαστε εμείς με την πολιτική και ανεβάζουμε 200 δελτία τύπου την ημέρα. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δεν θέλουμε να γίνουμε. Και δεν θα γίνουμε.
Κάνουμε όμως δημοσιογραφία των πολιτών, όπως είναι ιερή υποχρέωση του blogger να κάνει. Κάποιοι παρεξήγησαν τη δυνατότητα που τους δώσαμε και μετέτρεψαν σε κομματικό το "μαγαζί", πράγμα που δεν μας αρέσει. Παρακαλούμε για τελευταία φορά, όσους γράφουν εδώ, να κατανοήσουν πού γράφουν και να νιώσουν το μέγεθος της παρέμβασης, που προκαλεί κάθε άρθρο που δημοσιεύεται σε ένα τόσο δημοφιλή ιστότοπο, που έγινε δημοφιλής, εξαιτίας της αντικειμενικότητας και της εγκυρότητάς του. Όποιος έχει πρόβλημα με κάποιον συγγραφέα, που εμείς πιθανόν να μη γνωρίζουμε καν, να το λύνει μαζί του, αφήνοντας απ΄έξω την ισχυρότερη ελεύθερη, ακηδεμόνευτη φωνή του ελληνικού διαδικτύου. Προς όλους και προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.
Σχόλιο apneagr: Ένα θα πω κάτω τα "ξερά" σας από το taxalia γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα επακολουθήσει... buzz it!
apneagr apneagr.blogspot.co

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου