" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.12.10

Προσλαμβάνονται άμεσα 3.000 νοσηλευτές

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τους διοικητές των 30 μεγαλύτερων νοσοκομείων της χώρας να προχωρήσουν άμεσα στις προσλήψεις 3.000 νοσηλευτών, καθώς από την 1η Ιανουαρίου θα επιτρέπεται μόλις μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις. Ζήτησε από τους διοικητές να προχωρήσουν τις διαδικασίες που έχουν ολοκληρωθεί από τον ΑΣΕΠ, ώστε οι νέοι νοσηλευτές να ορκιστούν το συντομότερο δυνατόν.
Μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι προϋπολογισμοί και εγκριθεί οι ισολογισμοί των νοσοκομείων, καθώς και να έχουν εκδοθεί τα εντάλματα για την πληρωμή των προμηθευτών, που αφορούν οφειλές της περιόδου 2007-2009.
Ο Αν. Λοβέρδος δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί που αφορούν τις προμήθειες των νοσοκομείων…..
Έθεσε χρονοδιάγραμμα για την πλήρη μηχανογράφηση των νοσοκομείων και την καταγραφή του ιατροφαρμακευτικού υλικού που διαθέτουν, μέσα στο πρώτο δίμηνο του έτους.
Αν και η δέσμευση προς την τρόικα αφορά στη χρήση κατά 30% γενοσήμων φαρμάκων από τα νοσοκομεία, ο υπουργός Υγείας έθεσε στόχο τα μισά από τα φάρμακα που θα χορηγούνται να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου