2.12.10

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα σωματεμπόρων !ΦΩΤΟ crimesonair.blogspot.com
"Εγκέφαλος" 40χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας αρτοποιείων πρώην φίλος της Μαριάννας Ντούβλη ,θύματα περισσότερες από 150 γυναίκες !
Διεθνές κύκλωμα που εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής σε συνεργασία με τις ρωσικές αρχές, μετά από πολύμηνες έρευνες. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ άλλα 160 προσήχθησαν και εξετάζονται για συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εμπορίας γυναικών, κυρίως από τη Ρωσία, τις οποίες οι δράστες προωθούσαν σε κέντρα διασκέδασης ή εξέδιδαν μέσω γραφείων
Η γιγαντιαία επιχείρηση του τμήματος εμπορίας ανθρώπων της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τη Λαμία, το Βόλο, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, τη Φλώρινα και άλλα σημεία της χώρας, ενώ σε συνεργασία με τις ρωσικές αρχές γίνεται έρευνα και στη Ρωσία….
Σύμφωνα με αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, το κύκλωμα ήλεγχε περίπου το 80% των γυναικών από χώρες της ανατολικής Ευρώπης τις οποίες εκμεταλλεύονται οι σωματέμποροι στην Ελλάδα.
Ως "εγκέφαλος" του κυκλώματος φέρεται 40χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας αρτοποιείων και άλλων επιχειρήσεων, κυρίως τη νύχτας, ο οποίος είχε συλληφθεί για παρόμοια μεγάλη υπόθεση το Νοέμβριο του 2008, αλλά πριν από ένα χρόνο περίπου αφέθηκε ελεύθερος γιατί έληξε ο χρόνος προφυλάκισής του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου