24.2.11

Άφησαν να περάσουν μόνο Τατούλης και Νικολάκου !

Νέκρωσε η αγορά της Πελοποννήσου από την απεργία!!
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων στην χθεσινή απεργία σε όλη την Πελοπόννησο, ενώ αξιοσημείωτη ήταν τόσο η συμμετοχή τους στις διπλές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις πρωτεύουσες των πέντε νομών της περιφέρειας, όσο και η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου που κράτησε κλειστά τα καταστήματα, νεκρώνοντας την αγορά της Πελοποννήσου.
Το πρωί χθες απεργοί του ΠΑΜΕ και φοιτητές του ΜΑΣ πραγματοποίησαν τρίωρη συμβολική κατάληψη του κεντρικού κτιρίου, επί της πλατείας Ανεξαρτησίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη Τρίπολη. Κρέμασαν πανό, τοποθέτησαν μικροφωνική εγκατάσταση και φώναξαν, ενώ παράλληλα απέκλεισαν την είσοδο στους υπαλλήλους ως τις 10.00 το πρωί. 'Αφησαν να περάσουν μόνο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, συνοδευόμενοι από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου.
Στην κεντρική πλατεία Τρίπολης η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπου επιδόθηκε ψήφισμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου