25.5.11

Τι να κάνετε αν δεν έχετε απογραφεί !!

Eάν για οποιονδήποτε λόγο κάποιοι πολίτες δεν έχουν απογραφεί, μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες (σσ. από σήμερα), μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο της γενικής απογραφής, που αντιστοιχεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και να απογραφούν εκεί, αλλά όχι με κατ' οίκον επίσκεψη».
Η χώρα είναι χωρισμένη σε 94 εποπτείες, σε κάθε μία από τις οποίες λειτουργεί ένα ή και περισσότερα από τα 110 γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ, στα οποία μπορούν να απευθυνθούν όσοι πολίτες επιθυμούν να απογραφούν.
Από χθες το βράδυ στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ έχουν αναρτηθεί τα κατά τόπους γραφεία, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τους 35 τηλεφωνητές της ΕΛΣΤΑΤ.
Τα πρώτα βασικά αποτελέσματα της απογραφής αναμένονται τον Ιούνιο και θα αναφέρονται στον μόνιμο πληθυσμό ανά δημοτική ενότητα της χώρας, καθώς και στην κατανομή των απογραφέντων ανά φύλο.
Οι συγκεντρωτικοί ανωνυμοποιημένοι στατιστικοί πίνακες αναμένεται να παρουσιαστούν σε ενάμιση χρόνο.
Πληροφορίες για τα κατά τόπους γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ, για όσους επιθυμούν να απογραφούν μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, υπάρχουν στον ιστότοπο: www.apografi2011.gr, καθώς και στα τηλέφωνα 213 135 2138 - 40:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου