15.5.11

ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΝΑ –Κάνει ενέσεις botox στην 8χρονη κόρη της !

Στις μέρες μας οι περισσότεροι, στην πλειονότητα … τους γυναίκες ανησυχούν για την εξωτερική τους εμφάνιση και καταφεύγουν σε διάφορες μεθόδους για να καταπολεμήσουν τα σημάδια του χρόνου. Μια από τις πλέον γνωστές και δημοφιλείς μη χειρουργική μέθοδος είναι οι ενέσεις Botox. Το γεγονός ότι μπορεί μετά από συνεχή και εκτεταμένη χρήση να καθιστούν το πρόσωπο σαν μια ανέκφραστη μάσκα, δεν φαίνεται να πτοεί βέβαια πολλούς.
Μια μητέρα όμως στην Καλιφόρνια θεώρησε ότι βλέπει ρυτίδες και στην 8χρονη κόρη της. Η Κέρυ Κάμπελ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις για την παραδοχή της ότι υποβάλει την κόρη της σε ενέσεις Botox, που πραγματοποιούσε μάλιστα η ίδια. Όπως δηλώνει, ήθελε να απαλλάξει την κόρη της από τις ρυτίδες που σχηματίζονταν στο πρόσωπό της, όταν χαμογελούσε, ενώ υποστήριξε ότι το ζήτησε και το ίδιο το παιδί όταν δήλωσαν συμμετοχή σε καλλιστεία. Δεν είναι όμως η μοναδική μητέρα που χρησιμοποιεί botox στο παιδί της, η ίδια ανέφερε ότι την παρότρυναν οι υπόλοιπες μητέρες στα καλλιστεία και ότι και αυτές ακολουθούν την ίδια οδό.
Δε σταματά όμως μόνο εκεί, αλλά συνεχίζει και στην αποτρίχωση των ποδιών της με κερί, για να προλάβει την περίπτωση υπερβολικής τριχοφυΐας όταν αυτό μπει στην εφηβεία. Η ίδια είναι αισθητικός και εφαρμόζει και στον εαυτό της Botox μόνη της, ωστόσο δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο προμηθευτής της.
Οι ειδικοί εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τις μακρύχρονες ψυχολογικές επιπτώσεις που θα έχει στο παιδί η όλη αυτή σκληρή εμπειρία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου