15.7.11

Οι λουόμενοι, τα καρπούζια και...το παράξενο δέμα !

«Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν πτώμα...» είπε στο LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι που βρέθηκαν το μεσημέρι σε παραλία στο Αχλάδι Στυλίδας
Οι λιγοστοί λουόμενοι που το μεσημέρι έκαναν μπάνιο στην άκρη του χωριού κοντά στον Αρμυροπόταμο, τρόμαξαν όταν είδαν τους ρομά να βγάζουν από την καρότσα του αγροτικού που ήταν φορτωμένο με καρπούζια, κάτι βαρύ και να το μεταφέρουν τυλιγμένο μέσα σε σεντόνι.
«Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν πτώμα...» είπε στο LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας.
Διαβάστε τα όσα μας διηγήθηκε, για να καταλάβετε τι έκρυβαν τελικά τα καρπούζια:
«Την ώρα που κάναμε μπάνιο κατέφθασαν ξαφνικά ρομά με 4 αυτοκίνητα. Ένα Volvo ασημί, ένα κόκκινο Hyundai coupe, ένα Citroen Xsara θαλασσί και ένα λευκό αγροτικό γεμάτο καρπούζια. Άνοιξαν τις πόρτες και άρχισαν να ξεχύνονται γύρω στους 15 με 20 μικροί και μεγάλοι ρομά. Είχαν σταματήσει ακριβώς δίπλα στον Αρμυροπόταμο και νομίσαμε πως θέλουν να κάνουν μπάνιο ή να πλύνουν ρούχα. Αυτοί όμως άρχισαν να πετάνε τα καρπούζια στο ποτάμι. Σε λίγο κάποιοι από αυτούς περνούσαν απέναντι στο ποτάμι, κουβαλώντας μέσα σε σεντόνι κάτι βαρύ. Παγώσαμε... Ένας άλλος κρατούσε μια μαύρη τσάντα... Σε λίγο είδαμε ότι το σεντόνι έκρυβε ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο το οποίο προσπαθούσαν με διαρρηκτικά εργαλεία που έβγαλαν από τη μαύρη τσάντα να το ανοίξουν. Ύστερα από αρκετή ώρα και πολλά χτυπήματα τα κατάφεραν, πήραν ό,τι πήραν από μέσα, πέταξαν και τα υπόλοιπα καρπούζια στον Αρμυροπόταμο και έφυγαν βιαστικά. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και η αστυνομία, που προφανώς είχε ειδοποιηθεί, και πήρε το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο όμως είχαν αφήσει μόνο έγγραφα και ήταν γεμάτο νερά. Φοβηθήκαμε πάρα πολύ...»
Το χρηματοκιβώτιο βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Στυλίδας που διερευνά την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι ρομά το είχαν κλέψει από επιχείρηση στην περιοχή του Βόλου.

Τι έκρυβε το χρηματοκιβώτιο στο αγροτικό με τα καρπούζια?

Γερή μπάζα έκαναν οι αθίγγανοι, που το μεσημέρι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων...
Οι αθίγγανοι έκλεψαν το πρωί από το Βόλο ένα αρκετά μεγάλο χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα 5ου ορόφου, οι ιδιοκτήτες του οποίου απουσίαζαν.
Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι έφτασαν στην παραλία του Αχλαδιού με ένα αγροτικό γεμάτο καρπούζια και τρία ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων πέταξαν τα καρπούζια μέσα στον Αρμυροπόταμο που χύνεται στη θάλασσα και έβγαλαν τυλιγμένο σε ένα σεντόνι το χρηματοκιβώτιο το οποίο διέρρηξαν με εργαλεία που κουβαλούσαν μαζί τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το χρηματοκιβώτιο περιείχε: 150 χρυσές λίρες και κοσμήματα. Συνολικά η αξία τους ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.
Την υπόθεση ερευνά το Α.Τ. Στυλίδας και το τμήμα ασφάλειας της Μαγνησίας. LamiaReport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου