15.7.11

Αστυνομικός απείλησε με όπλο την… παντρεμένη ερωμένη του !

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ !
Δεν άντεχε στην ιδέα ότι τον …. « έφτυσε »!!
Ο αστυνομικός δεν άντεχε στην ιδέα να χωρίσει με την παντρεμένη συνάδελφό του και αφού απέβη άκαρπη κάθε προσπάθειά του να την ξεχάσει, δεν δίστασε να την... προειδοποιήσει κρατώντας το όπλο στο χέρι του!
Οπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", όλα συνέβησαν την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ και μάλιστα στο... σπίτι της ερωμένης. Και, ακόμα χειρότερα, μπροστά στα μάτια του... συζύγου της, ο οποίος δεν ήξερε τι να κάνει, αντικρίζοντας μπροστά του τον εκτός εαυτού συνάδελφο της γυναίκας του και μάνας των παιδιών του. Ο νεαρός αστυνομικός έδειχνε να είχε περάσει πολύ δύσκολες ώρες μέχρι να φθάσει στο σημείο να επισκεφθεί τη γυναίκα στο σπίτι της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και τον κίνδυνο να εκτροχιαστούν τα πράγματα.
Έτσι, τόλμησε να πάει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της και να χτυπήσει το κουδούνι στις δέκα το βράδυ. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα χωρίς προφανώς να έχει καν φανταστεί πως ήταν εκείνος. Όταν τον είδε, έβαλε τις φωνές, ζητώντας του να φύγει αμέσως. Ο ίδιος, όμως, επέμενε και δήλωνε ότι δεν άντεχε χωρίς αυτήν. Την ίδια ώρα, στην πόρτα έφτασε και ο άνδρας της, ο οποίος άκουσε τις φωνές κι έτρεξε να δει τι συμβαίνει.
Ο νεαρός, όμως, δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να μιλά για τον έρωτά του και να ζητάει από τη γυναίκα να εγκαταλείψει το σπίτι της και να... πάει μαζί του! Δεν δίστασε, μάλιστα, να απειλήσει για το τι θα μπορούσε να κάνει στον εαυτό του ή ακόμα και στην ίδια σε περίπτωση που εκείνη αρνιόταν, και όλα αυτά ενώ ακουμπούσε το χέρι του στο υπηρεσιακό του όπλο που είχε στο παντελόνι... Ο σύζυγος κατάλαβε ότι τα πράγματα είχαν γίνει περισσότερο σοβαρά απ' ό,τι υπολόγιζε. Μπήκε λίγο πιο μέσα και από το κινητό του κάλεσε την αστυνομία...
Κάλεσαν και ψυχολόγο...
Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι αρκετά γρήγορα και κατάφεραν να ηρεμήσουν τον συνάδελφό τους. Τον υποχρέωσαν να ξαναμπεί στο αυτοκίνητό του και να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού. Στο μεταξύ ειδοποίησαν την υπηρεσία τους για το περιστατικό και μες τη νύχτα κλήθηκε ο ψυχολόγος προκειμένου να ασχοληθεί με τη σοβαρή περίπτωση του άνδρα του Σώματος. Λέγεται μάλιστα ότι για αρκετές ώρες ο ψυχολόγος καθόταν μαζί με τον αστυνομικό στον 4ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου συζητώντας μαζί του και προσπαθώντας να τον κάνει να... ξεπεράσει τον «τυφλό» έρωτα που ένιωθε για την παντρεμένη αστυνομικίνα...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου