24.9.11

Δασκάλα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου !!

Απίστευτη τύχη φαίνεται ότι είχε μέσα στην ατυχία της η 25χρονη δασκάλα που έπεσε το πρωί από τον 3ο όροφο οικοδομής, στην οδό Ανδριανουπόλεως στην Ξάνθη. Η νεαρή κοπέλα έπεσε στον ακάλυπτο της οικοδομής που βλέπει στο πάρκινγκ λίγο μετά τις 9.00 το πρωί. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι όλα τα ζωτικά της όργανα είναι σε άριστη κατάσταση και γενικότερα δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο για την ζωή της, πέρα από τους φυσιολογικούς τραυματισμούς που έχει υποστεί.
Όπως αναφέρει το xanthipress, κατά την πτώση της η άτυχη κοπέλα έπεσε σε ένα σωρό από παλέτες και αυτό φαίνεται ότι μείωσε τις επιπτώσεις της σύγκρουσης στο τσιμέντο του ακάλυπτου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας στους γιατρούς, η πτώση της οφείλεται σε απροσεξία και γλίστρημα της ίδιας ενώ περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά. Την ίδια ώρα στο σπίτι της υπήρχε και φιλοξενούμενη φίλη της, η οποία και ήταν απαρηγόρητη.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας ενώ κοντά της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή συνάδελφοι αλλά και η ηγεσία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως τόσο οι γείτονες που βρέθηκαν αμέσως στο σημείο του ατυχήματος, όσο και οι αρμόδιες αρχές εξέφρασαν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι η κοπέλα επέζησε από αυτή την πτώση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου