" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.9.11

Περιοδεία του Φ.Κουβέλη στην Μεσσηνία !

Τη Μεσσηνία θα επισκεφθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ο κ. Κουβέλης την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι θα είναι στην Πύλο.
Στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε αγροτικές καλλιέργειες στα Φιλιατρά, στις 6 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια στην Κυπαρισσία και λίγο αργότερα με τον διοικητή του τοπικού Νοσοκομείου Παναγιώτη Μπόζο. Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, λίγο αργότερα θα επισκεφθεί το Δικαστικό Μέγαρο και στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στο Διοικητήριο και στις 7:30 το απόγευμα ο κ. Κουτβέλης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο της οδού Αριστομένους στο ύψος του Δημαρχείου Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου