" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.9.11

Τη λήστεψε και μετά της έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook !!

Ένας άνδρας από το Κολοράντο κατηγορείται ότι έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και το λαπτοπ μιας γυναίκας και στη συνέχεια της έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook.
Όπως γράφει η εφημερίδα Greeley Tribune το Σάββατο, το θύμα ξύπνησε νωρίς το πρωί από θόρυβο που άκουσε εντός της οικίας της και με το που άνοιξε τα μάτια της είδε έναν άνδρα να στέκεται πάνω από το κρεβάτι της. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ο άνδρας, αφού άρπαξε το κινητό της, τον φορητό της υπολογιστή και μερικά κοσμήματα, τράπηκε σε φυγή.
Λίγες ημέρες αργότερα, η ίδια έλαβε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook από έναν άντρα, στο πρόσωπο του οποίου αναγνώρισε τον κλέφτη. Μάλιστα, ο ληστής είχε επικοινωνήσει με γραπτό μήνυμα από το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και με φιλικό της πρόσωπο!
Μετά την καταγγελία της γυναίκας, η αστυνομία εντόπισε τον 22χρονο μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών και του σήματος του κλεμμένου κινητού. Όταν συνελήφθη ο άνδρας φορούσε κόκκινο σορτς και γκρι μπλουζάκι, τα ίδια ρούχα με τα οποία είχε διαπράξει τη ληστεία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου