23.9.11

Τον μαχαίρωσαν για ένα.... κινητό !!

Αιματηρή ληστεία για ένα κινητό τηλέφωνο έγινε το πρωί στον 'Αλιμο, ενώ άλλοι ληστές ανατίναξαν ΑΤΜ τραπεζών σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Ερυθραία, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα.
Η πρώτη ληστεία έγινε στις 6.15 το πρωί, στη συμβολή των οδών Μαλτέζου και Αυξεντίου, στον 'Αλιμο. Δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε δύο άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, τραυμάτισαν τον έναν με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και από τον δεύτερο αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και εξαφανίστηκαν. Ο τραυματίας με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ οι δράστες αναζητούνται.
Δύο ώρες νωρίτερα, στη Νέα Ερυθραία, στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, δύο άγνωστοι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία, στην πίσω πλευρά σούπερ μάρκετ, και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν δύο υπαλλήλους τροφοδοσίας που ήταν στο κατάστημα.
Οι δράστες έψαξαν αρχικά τα ταμεία, τα οποία όμως ήταν άδεια. Στη συνέχεια τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη στα ΑΤΜ τραπεζών μέσα στο σούπερ μάρκετ και προκάλεσαν έκρηξη, με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές τα ΑΤΜ και το εσωτερικό του καταστήματος. Δεν κατάφεραν όμως να σπάσουν το περίβλημα των ΑΤΜ και έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν άπρακτοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου