9.11.11

Στο κρατητήριο πέρασαν τη νύχτα δύο παίκτες του ΟΦΗ !!

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην ομάδα του ΟΦΗ, με το περιστατικό που συνέβη χθες βράδυ και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και κράτηση δύο παικτών της ομάδας.
Συγκεκριμένα, όταν ένας παίκτης του ΟΦΗ ηλικίας 23 χρόνων μπλέχτηκε σε καβγά σε μπαρ του Ηρακλείου ενημέρωσε μέσω κινητού τηλεφώνου άλλο συμπαίκτη του, ηλικίας 30 ετών ζητώντας του να σπεύσει να τον βοηθήσει. Ο τελευταίος έφτασε στο σημείο έχοντας απομίμηση όπλου, αλλά δεν έκανε χρήση αυτού. Οι δύο παίκτες έφυγαν μαζί με Ι.Χ. από το μπαρ, αλλά στο δρόμο τους σταμάτησαν αστυνομικοί.
Πριν σταθμεύσει ο οδηγός το όχημα, οι παίκτες πέταξαν την απομίμηση όπλου από το αυτοκίνητο για να την ξεφορτωθούν, κάτι που αντιλήφθηκαν όμως οι αστυνομικοί που αμέσως πέρασαν χειροπέδες και στους δύο παίκτες.
Αφού οδηγήθηκαν στο τμήμα, παρέμειναν στο κρατητήριο τη νύχτα και σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του παίκτη που είχε στην κατοχή του απομίμηση όπλου.
Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΟΦΗ καταδικάζει την συμπεριφορά των δύο παικτών που φέρεται να συμμετείχαν σε μικροεπεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν.
Παράλληλα ζητάει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο ενώ τονίζει πως οι παίκτες θα τιμωρηθούν, βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας.
«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πληροφορήθηκε με έκπληξη σήμερα το μεσημέρι (09/11/2011), αυτό που συνέβη χθες βράδυ, με δυο αθλητές της ομάδας μας σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου και τα όσα επακολούθησαν.
Τέτοιου είδους περιστατικά, δεν συνάδουν με την φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας, ούτε και την ιστορία του Σωματείου, είναι καταδικαστέα και για το λόγο αυτό, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για την προστασία της ομάδας μας.
Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναπαρουσιαστούν τέτοια γεγονότα.
Οι εν λόγω παίκτες θα κληθούν σε απολογία και θα τους επιβληθούν βάση του εσωτερικού κανονισμού, οι προβλεπόμενες ποινές.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου