17.2.12

Σαββατοκύριακο για σπίτι! Έρχεται κρύο και χιόνι!

Ετοιμαστείτε να… μείνετε σπίτι το Σαββατοκύριακο, αφού ο καιρός είναι ιδανικός για τζάκι. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία θα κάνει πάρα πολύ κρύο στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας, ενώ σε κάποιες περιοχές θα ρίξει και χιόνι.
Στην Αττική το μεγαλύτερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν τα βόρεια προάστια, όπου δεν αποκλείεται το θερμόμετρο να φτάσει τους -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο κέντρο της πόλης η θερμοκρασία θα είναι περίπου στους 3 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να ρίξει χιονόνερο και πιο βόρεια θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις. Το θερμόμετρο θα δείχνει για το Σάββατο μείον 7 βαθμούς, ενώ παρόμοια θα είναι η κατάσταση και την Κυριακή.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, για αύριο Σάββατο αναμένεται:
-στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη τοπικές νεφώσεις με χιονόνερο στα νότια παραθαλάσσια και ασθενείς χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.
Κυριακή:
-γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα ανατολικά 2 με 4 και στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε Φλώρινα (-8ο ), Κοζάνη (-7ο ) και Νευροκόπι (-7ο ).
Όσον αφορά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας…
θα σας απογοητεύσουμε λιγάκι.
Το Σάββατο 26/2/2012 ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς. Την Κυριακή θα βρέξει στην Αττική, όμως από την Δευτέρα ο καιρός φτιάχνει και θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου