17.2.12

Ρεσιτάλ κρουστών της Χριστίνας Ματσατσίνη – Υφαντή στην Πάτρα !!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012, στην Πάτρα, το προγραμματισμένο ρεσιτάλ κρουστών της σπουδάστριας του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Χριστίνας Ματσατσίνη – Υφαντή, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρίας – Ωδείου Πατρών.
Το ρεσιτάλ της πολλά υποσχόμενης 17χρονης τελειόφοιτης σολίστ κρουστών οργανώθηκε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα στο πλαίσιο του Podium Νέων Καλλιτεχνών, ως μέρος του βραβείου της όταν κέρδισε τον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Κρουστών Πάτρας και μάλιστα σε δύο κατηγορίες, τον Αύγουστο του 2011.
Στο ρεσιτάλ αυτό συμμετείχαν και οι δύο καθηγητές της στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου και Θοδωρής Βαζάκας, καθώς και ο συμμαθητής της στην τάξη κρουστών, Δημήτρης Κουτίβας.
Οι Πατρινοί φιλόμουσοι γέμισαν την ιστορική αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρίας και καταχειροκρότησαν την νεαρή καλαματιανή σολίστ και τους άλλους τρεις συμμετέχοντες, σε ένα πολύ ενδιαφέρον και απαιτητικό πρόγραμμα με έργα για κρουστά όργανα όπως μαρίμπα, βιμπράφωνο, ταμπούρο, αλλά και … 8 αναπτήρες!
Και εις άλλα…!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου