7.3.12

Από την Μεσσηνία οι " πρώτες προεκλογικές παροχές " Σαμαρά !!

Σε προεκλογική τροχιά μπαίνει από το Σαββατοκύριακο η ΝΔ, ενώ από το γαλάζιο επιτελείο βάζουν σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο για να αποτρέψουν διαρροές προς τα αντιμνημονιακά κόμματα και να μπλοκάρουν εν τη γενέσει του τον πολιτικό φορέα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος (Ανεξάρτητοι Ελληνες).Επιτελικά στελέχη της Λεωφόρου Συγγρού δεν αποκλείουν να υπάρξει νέα πρόσκληση Σαμαρά για «πανστρατιά» προς τους 16 διαγραφέντες βουλευτές οι οποίοι αγνόησαν και τη δεύτερη ευκαιρία για τη στήριξη του νέου Μνημονίου.
Με αφετηρία τη Μεσσηνία, πάντως, ο κ. Σαμαράς ανοίγει το προσεχές Σάββατο την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ και τον κύκλο των περιοδειών του. Ο πρόεδρος της ΝΔ, με στόχο σε έναν βαθμό να παρουσιάσει στη γαλάζια κομματική βάση και τον προσφάτως μετεγγραφέντα στο κόμμα Μάκη Βορίδη, θα παρευρεθεί στη θεμελίωση της νέας περιφερειακής λεωφόρου στην Καλαμάτα που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Μεταφορών, ενώ θα επιθεωρήσει τμήματα του κλειστού αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας που έχουν ολοκληρωθεί στα περίχωρα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και τις γέφυρες στον ποταμό Νέδα.
Με στόχο, εξάλλου, να προβάλλει το «φιλολαϊκό» προφίλ της ΝΔ και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το κόμμα εάν επανέλθει στην κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς έδωσε χθες εντολή στο επιτελείο του να αναζητήσει ισοδύναμα μέτρα, μέσω των οποίων θα μπορέσουν να διατεθούν σε κτηνοτρόφους και γεωργούς ορεινών περιοχών τα 60 εκατ. της λεγόμενης «εξισωτικής αποζημίωσης» που περικόπτεται με την προώθηση της νέας δανειακής σύμβασης. ta nea .gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου