7.3.12

Πανελλαδική συνδιάσκεψη ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο !!

ΕΝΤΟΝΕΣ διεργασίες εν όψει εκλογών, αλλά και εσωκομματική αντιπαράθεση με φόντο την εκλογή νέου αρχηγού στις 18 Μαρτίου εκδηλώνονται στο ΠΑΣΟΚ.
Η πανελλαδική συνδιάσκεψη θα γίνει τελικά το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ αρκετοί από τους διαγραμμένους βουλευτές που διεκδικούν την επάνοδό τους στο κόμμα θα κρίνουν μετά από την πραγματοποίησή της προς τα πού θα κινηθούν.
Ο κ. Χρ. Παπουτσής σε χθεσινές δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ μετεκλογικής συνεργασίας στη βάση των προγραμματικών θέσεων και προς μια προοδευτική κατεύθυνση.
Ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος επανήλθε χθες με δηλώσεις του, τασσόμενος υπέρ μιας μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ, λέγοντας ότι «αυτά θα τα πουν οι δύο αρχηγοί μετά τις 18 του μηνός». Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος έκανε «άνοιγμα» και στη Δημοκρατική Αριστερά λέγοντας ότι «μια συζήτηση για συνεργασία με τον κ. Κουβέλη θα είναι ευπρόσδεκτη, δόκιμη και πολύ λογική για την πολιτική μας φυσιογνωμία», σημειώνοντας όμως ότι «οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν κάποια υπόσταση στη Βουλή ή που υπόσχονται μεγαλύτερη υπόσταση, κατά την κρίση του κόσμου στις δημοσκοπήσεις, δεν έχουν το μυαλό τους σε αυτό που λέμε κοινή πορεία». Ο κ. Βενιζέλος είπε χθες ότι «οι πολίτες μετά τις εκλογές θα κρίνουν τι κυβέρνηση θέλουν». Σε άλλο μήκος κύματος, ο κ. Ηλίας Μόσιαλος τονίζει ότι η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου