9.6.12

Παπαρήγα: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει θα υπογράψει και νέο Μνημόνιο


Την άποψη πως το ΚΚΕ δεν έχει κανένα σημείο επαφής με τον ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση τόσο κατά της Νέας Δημοκρατίας, όσο και του ΠΑΣΟΚ.
Η Αλέκα Παπαρήγα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο κατά την διάρκεια της οποίας, υποστήριξε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί σε θέση να κυβερνήσει θα υπογράψει και νέο Μνημόνιο, και απέκλεισε κάθε πιθανότητα συνεργασίας του κόμματός της με την Κουμουνδούρου.
Μάλιστα, η ΓΓ του ΚΚΕ επανάλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής με τον ΣΥΡΙΖΑ και καμία πιθανότητα μετεκλογικής σύμπραξης σε αριστερή κυβέρνηση», λέγοντας ότι κανένας δεν κάνει πίσω από τις θεμελιακές γραμμές του προγράμματός του.
Ασκώντας κριτική προς τα αλλά κόμματα η κυρία Παπαρήγα ανέφερε ότι δεν είναι το θέμα οι μνημονιακές ή οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, αλλά να βρούμε φιλολαϊκές οδούς και φιλολαϊκούς τρόπους να βγούμε απ την κρίση. Επίσης τόνισε ότι οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να δώσουν καμία πίστωση χρόνου σε κανένα, ενώ αναφέρθηκε και στους κινδύνους για το ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας.
Εξ άλλου η ΓΓ του ΚΚΕ ζήτησε από το εργατικό λαϊκό κίνημα να αντισταθεί, όπως είπε, στους εκφοβισμούς, και να αντιδράσει ώστε η νέα Βουλή να είναι αδύναμη να πάρει νέα μέτρα, ενώ ανέλυσε τις θέσεις του κόμματός της ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να εμπιστευτούν το ΚΚΕ και να το ενισχύσουν στις εκλογές της 17 Ιουνίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου