7.6.12

Tην κόλλησε στο σεξ με έρπητα ...και θα την αποζημιώσει με 900.000 δολάρια


Δικαστήριο στο Όρεγκον της Αμερικής, έδωσε 900.000 δολαρια ως αποζημίωση σε γυναίκα, αφού ο εραστής της την κόλλησε  έρπη!
Όλα ξεκίνησαν όταν η 49χρονη κυρία από το Μπίβερτον, γνώρισε τον 69χρονο συνταξιούχο οδοντίατρο, σε μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο.
Οι δύο τους συναντήθηκαν τρεις φορές και την τέταρτη ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Έντεκα περίπου μέρες  αργότερα, η 49χρονη εμφάνισε ερπητα στα γενετικά της όργανα. Αυτό ήταν και η αφορμή για να καταλήξει το… πρώην “ζευγάρι” στο δικαστήριο!
Η γυναίκα ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι είχε ζητήσει από τον συνταξιούχο να φορέσει προφυλακτικό. Εκείνος συμφώνησε, αλλά το αφαίρεσε στη συνέχεια, εν αγνοία της και στο τέλος της … πράξης ο άνδρας της είπε ότι είχε έρπη!
Η γυναίκα δήλωσε στο δικαστήριο ότι εμφάνισε ερυθρότητα και φυσαλίδες γεμάτες με υγρό στη προσβεβλημένη περιοχή και στη συνέχεια υπέφερε από πόνο και κάψιμο.
Από την άλλη πλευρά, ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι δεν γνώριζε ότι ο έρπης είναι μεταδοτικός, ενώ ο δικηγόρος του άνδρα, Σον Λίλγκρεν (Shawn Lillegren), υποστήριξε ότι η 49χρονη μπορεί να προσβλήθηκε από τον ιό από κάποιον άλλον άνδρα και ότι εκτός τούτου γνώριζε το κίνδυνο. news24gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου