8.6.12

Πήρε το λίαρ τζετ της και πετάχτηκε ως ...την Κρήτη !!


Πάρτι-έκπληξη ετοίμασε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για τα γενέθλια της λατρεμένης της μητέρας σε γνωστό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Εβδομήντα οικογένειες επιφανών Κρητικών έδωσαν το «παρών» στη λαμπερή βραδιά που οργάνωσε για την κυρία Μαρίκα Δασκαλάκη η κόρη της, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, μαζί με την οικογένειά της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι προσκλήσεις μοιράστηκαν στους προσκεκλημένους πριν από δύο εβδομάδες, και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα. «Ηταν μια έκπληξη που οργάνωσε η κυρία Αγγελοπούλου μαζί με την αδελφή της, αλλά και την οικογένειά της» λέει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.
Η οικογένεια Αγγελοπούλου έφτασε στην Κρήτη με liar jet και έμεινε μόνο μία ημέρα.
 Η κυρία Μαρίκα γνώριζε πως θα την επισκεπτόταν η οικογένειά της, ωστόσο δεν περίμενε αυτό που της ετοίμασαν, αφού το πρόγραμμα που είχαν σχεδιάσει περιλάμβανε δείπνο σε ταβερνάκι του νησιού.
Τελευταία στιγμή η Γιάννα Αγγελοπούλου τής είπε πως θα δειπνούσαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου (όπου περίμεναν μαζεμένοι όλοι οι φίλοι που είχαν προσκαλεστεί) και πως θα πήγαινε να την πάρει από το σπίτι, ενώ οι υπόλοιποι της οικογένειας θα τους ανέμεναν στο εστιατόριο. Η κυρία Μαρίκα, που περίμενε να δει μόνο τον γαμπρό της και τα εγγόνια της, δεν πίστευε στα μάτια της όταν τους αντίκρισε όλους μαζί και δάκρυσε από συγκίνηση.
Από το πάρτι-έκπληξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα εγγόνια της εορτάζουσας: η Καρολίνα, ο Παναγιώτης και ο Κώστας ευχήθηκαν στη γιαγιά τους να τα χιλιάσει και έμειναν δίπλα της όλη τη βραδιά, ενώ ενδιαφέρθηκαν να μάθουν και ιστορίες από τη ζωή στην Κρήτη.
Δίπλα στη σύζυγό του και την πεθερά του ήταν φυσικά και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος ως καλός οικοδεσπότης φρόντιζε να μη λείπει τίποτα από τους προσκεκλημένους του. Στη βραδιά το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.
Μετά το πάρτι η οικογένεια Αγγελόπουλου αναχώρησε με το liar jet της και κατευθύνθηκε στη Μύκονο, όπου παραθερίζει..espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου