7.6.12

Το πουλέν του Μιχαλολιάκου και ο … γόης της Χρυσής Αυγής


Ηλίας Κασσιδιάρης, ένα από τα πρόσωπα εμπιστοσύνης του Ηλία Μιχαλολιάκου στο κόμμα της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι έριξε σήμερα τη χαριστική βολή για να δυναμιτίσει το πολιτικό σκηνικό.
Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει το γεγονός της επίθεσής του στη Λιάνα Κανέλλη, όμως υπάρχουν κι αυτοί που επικροτούν την στάση του. 
Οι φανατικοί οπαδοί του, που είναι κυρίως γυναίκες, νεαρής ηλικίας, οι οποίες γοητεύτηκαν από το παρουσιαστικό του νεαρού βουλευτή, με τα ... brutal στοιχεία στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητά του.
Από την αρχή του εκλογικού αγώνα αποδείχθηκε ότι είναι "διαβασμένος" της Χρυσής Αυγής και μπορεί να σταθεί ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.
Μάλιστα είχε αναλάβει να δείξει και το άλλο ... πιο αστικοποιημένο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής στον κόσμο, μέσα από τις παρουσίες του στα ΜΜΕ.
Με διαδοχικές τηλεοπτικές εμφανίσεις και σταδιακή... στιλιστική βελτίωση, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξελίσσεται σε κεντρικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, ενώ δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου θα έπρεπε να έχει δολοφονηθεί από τη χούντα κι ότι ο Χίτλερ είναι μια προσωπικότητα που θα την κρίνει η ιστορία.
Από τα φοιτητικά του χρόνια απέδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και εντάχθηκε νωρίς στη Χρυσή Αυγή.
Παθιασμένος με τον στρατό, φαίνεται να υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις. Όταν πια απολύθηκε, αφιερώθηκε στην οργάνωση και έγινε "ακτιβιστής της Χρυσής Αυγής".
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα του κόμματος λίγες μέρες πριν εκλεγεί στη Βουλή, ανέφερε: "Σήμερα που ο λαός κατάλαβε απόλυτα την απάτη της ψευτοδημοκρατίας τους, πληθαίνουν διαρκώς οι φωνές που εξυμνούν το καθεστώς της 21ης Απριλίου".
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι σίγουρα προετοιμασμένος για μάχες στο δρόμο λόγω της θητείας του στις Ειδικές Δυνάμεις. Οι προπονήσεις γίνονται σε ερημικά μέρη και ο δάσκαλος αναλαμβάνει να δείξει στους υπόλοιπους τις τεχνικές που έχουν μέγιστο αποτέλεσμα στις μάχες σώμα με σώμα που συχνά έχουν οι Χρυσαυγίτες με αναρχικούς, λαθρομετανάστες, κλπ.

Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων. Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής.
Είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου και φέρει το ψευδώνυμο "προστατευόμενος".
Στις εκλογές Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους από το κόμμα του. Το 2008 κυκλοφόρησε το βιβλίο του τομέα X.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου