" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.8.12

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ -ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ !


Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην Ελλάδα καθώς το μνημόνιο και οι ανεύθυνοι πολιτικοί μας έχουν δυσκολέψει τη ζωή των πολιτών, φτάνοντας πολλές φορές και σε περιπτώσεις αυτοκτονίας.
Ένα από τα μεγάλα προβλήματα που βιώνει και η χώρα μας τον τελευταίο καιρό είναι και ο τουρισμός και ειδικά στην Αθήνα καθώς ο αριθμός των επισκεπτών στην πόλη έχει μειωθεί τόσο πολύ που πολλά μαγαζιά και ξενοδοχεία κλείνουν και η περιοχή της πλάκας να έχει παρακμάσει σε μεγάλο βαθμό.
Χθες βρεθήκαμε σε μια ταβέρνα στο κέντρο της Αθήνας και αυτό που διαπιστώσαμε ήταν τραγικό.
Παραγγείλαμε 3 αναψυκτικά (κόστισαν 12 ευρώ) , ένα νερό (κόστιζε 3 ευρώ), ένα ούζο, μια μπύρα (κόστισε 7 ευρώ) και τέσσερις μερίδες ορεκτικά και ο λογαριασμός ήρθε 65 ευρώ!!
Το αστείο της υπόθεσης δεν είναι μόνο αυτό αλλά το ότι στην απόδειξη, όπως μπορείτε να δείτε, αφαίρεσαν τα 40 ευρώ και έβγαλαν τελική τιμή 25 ευρώ, αλλά από εμάς ζήτησαν τα 65 (φαίνεται καθαρά στην απόδειξη!!
Το θέμα είναι πως αυτή η πολιτική ακολουθείται σε πάρα πολλά τουριστικά μαγαζιά και οι μαγαζάτορες κατακλέβουν τους τουρίστες.
Μήπως τελικά ευθύνονται για τη μείωση του τουρισμού και αυτοί..pro.com.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου