15.8.12

Η πρώτη λεσβία στρατηγός στις ΗΠΑ!


 Για πρώτη φορά στα αμερικανικά χρονικά απέκτησε το βαθμό του στρατηγού αξιωματικός , που δεν κρύβει τον ομοφυλόφιλο σεξουαλικό του προσανατολισμό του. Πρόκειται για την 49χρονη κ. Τέμι Σμιτ, που αναδείχθηκε στρατηγός του αμερικανικού στρατού και μάλιστα με πρόσφατη προϋπηρεσία 2 ετών στο Αφγανιστάν ως συνταγματάρχης!
Στην τελετή, που έγινε την Κυριακή 12 Αυγούστου, καρφίτσωσε το αστέρι της στρατηγού στη στολή της η σύζυγός της κ.Τρέισι Χέπνερ, αναφέρει η εφημερίδα New York Times.Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν είχε υπογραφεί από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα το Σεπτέμβριο του 2011.η κατάργηση της παρωχημένης πολιτικής «Μην Ρωτάς – Μην μιλάς» στον αμερικανικό στρατό, σύμφωνα με τον οποίο οι στρατιωτικοί, που με κάποιο τρόπο αποκάλυπαν τον ομοφυλοφιλικό σεξουαλικό τους προσανατολισμό, υποχρεούνταν σε απόλυση από το στρατό.Τώρα τα πράγματα είναι ελεύθερα και πολλά ομοφυλόφιλα ζευγάρια στρατιωτικών ...ξεφυτρώνουν!

Το ζευγάρι είχε επισήμως καταχωρήσει το γάμο του το Μάρτιο του 20011 στην Ουάσιγκτον, όπου οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου έχουν νομιμοποιηθεί ήδη από το Δεκέμβριο του 2008. .Έχει αναφερθεί από τους New York Times ότι η στρατηγός Σμιθ δεν αποδέχεται καμία πρόσκληση για συνέντευξη. onalert.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου