" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.8.12

ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ ! Ηγουμένη φώναξε την "Χρυσή Αυγή" να διώξει τους επαίτες από το μοναστήρι

Αντίδραση από το ΚΚΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης 
 Απίστευτο!
 Ηγουμένη στην Κεφαλονιά "επιστράτευσε" την... Χρυσή Αυγή για να βάλει... τάξη στη φασαρία που έκαναν οι μικροπωλητές και οι επαίτες!
Όπως πληροφορείται το thebest.gr το περιστατικό συνέβη στην Μονή Αγίου Γερασίμου. Αντίδραση, και μάλιστα θυελλώδης, υπήρξε από την Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
"Η ΝΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ καταγγέλλει την προκλητική οικονομική αντιπαράθεση που στήθηκε για το πανηγύρι του Αγίου Γερασίμου, σε βάρος των μικροπωλητών. Δημοτική αρχή Κεφαλονιάς και Μονή Αγίου Γερασίμου ερίζουν για το χρήμα των μικροπωλητών, τη στιγμή που οι αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ  βουλιάζουν σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα.
Τοπική Διοίκηση και Εκκλησία συνδράμουν την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και της ΕΕ. Κινούνται στη βάση της ανταποδοτικότητας και ζητούν την επιβολή «του νόμου και της τάξης», για τα δικά τους συμφέροντα. Ορισμένα απαράδεκτα φαινόμενα ή κάποιες εγκληματικές ενέργειες είναι το προκάλυμμα για να κρυφτεί η αιτία. Οι μικροπωλητές δεν πρέπει να δεχτούν να γίνουν το μπαλάκι για τέτοια οικονομικά  συμφέροντα.
Η ΝΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης του ΚΚΕ θεωρεί απαράδεκτη την επιστράτευση μελών της Χρυσής Αυγής από την Ηγουμένη του Αγίου Γερασίμου, ως «εθελοντών», για την δήθεν αντιμετώπιση των παρανόμων πωλητών και των ζητιάνων. Αποδεικνύεται και σε αυτή την περίπτωση αξιοποιείται η Χ.Α. για την προστασία οικονομικών συμφερόντων και ενάντια στην φτωχολογιά.  Η εκ των υστέρων ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, περί μη ανάμιξης στα τεκταινόμενα στον Άγιο, μόνο σαν κακόγουστη φάρσα μπορεί να χαρακτηριστεί. Η σιωπή της Μητρόπολης συνιστά συνενοχή. Η ανάδειξη των φασιστοειδών σε ρυθμιστικούς παράγοντες της «τάξης και της ασφάλειας», την ώρα που δολοφονούνται μετανάστες, έχει στόχο να νομιμοποιηθεί η δράση τους στη συνείδηση του λαού".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου