4.9.12

"Ψήνουν" 40χρονο επαγγελματία για να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος

Γράφει ο Πύλιος 
Oλοένα και περισσότερο συζητείται τις τελευταίες μέρες στα διάφορα "πηγαδάκια" πολιτικών συζητήσεων, το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος ένας νέος, άφθαρτος Πύλιος επαγγελματίας (από τους επιτυχημένους στο χώρο του), ο οποίος όπως λένε οι πληροφορίες, δέχεται το τελευταίο διάστημα "κρούσεις" για να συμμετάσχει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.
Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα για τελικές ανακοινώσεις, όμως οι ζυμώσεις έχουν ήδη αρχίσει και βεβαίως αναζητούνται πρόσωπα που δεν έχουν φθαρεί από την ενασχόλησή τους με τα κοινά και παράλληλα έχουν καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία, γιατί η αλήθεια είναι πως πήξαμε από επαγγελματίες υποψηφίους και αιρετούς.
Ο 40χρονος επαγγελματίας, που φέρει "βαρύ" όνομα, προέρχεται από γνωστότατη οικογένεια της Πύλου , έχοντας μάλιστα στενό συγγενή που άφησε τη σφραγίδα του στα κοινά του τόπου. Στην δε επαγγελματική του δραστηριότητα διαπρέπει, οπότε αποτελεί μια πολύ σοβαρή πρόταση για τα αυτοδιοικητικά πράγματα.
Ο ίδιος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ακούει με προσοχή τις προτάσεις που του γίνονται τελευταία και θα αποφασίσει εν καιρώ για το αν τελικά θα "υποκύψει" στα κελεύσματα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου