21.10.12

20 ΛΕΠΤΗ - "Τρόμος" για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου !

Το νέο “σήριαλ” στο οποίο πρωταγωνιστούν οι ΕΔ είναι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ,την ερχόμενη Κυριακή ,που αν πιστεψουμε όσα διαρέει η κυβέρνηση θα έχει 20λεπτη διάρκεια.!
Τα όσα έγιναν πέρυσι στη Θεσσαλονίκη, έριξαν μια κυβέρνηση και αποτέλεσαν την αφορμή για αλλαγή όλης της στρατιωτικής ηγεσίας.
Το επιτελείο Σαμαρά δεν θέλει να ρισκάρει σε καμία περίπτωση να πάθει τα ίδια και γι΄ αυτό προετοιμάζει μια “παρέλαση” δυνάμεων ασφαλείας, γύρω από τη παρέλαση.
Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις θα περιφρουρήσουν τους επίσημους που θα έχουν την …επικίνδυνη αποστολή να την παρακολουθήσουν και η εντολή που έχει δοθεί από τα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης είναι ότι “πάση θυσία η παρέλαση πρέπει να γίνει”. Το πόσο θα διαρκέσει είναι ένα θέμα!
 Οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι περίπου …20 λεπτά!
Το χειρότερο όμως είναι ότι οι φήμες για χρησιμοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων σε αποστολές “αστυνομικού χαρακτήρα”, δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες. Οι μαζικές μετακινήσεις στρατιωτικού προσωπικού που έχουν προγραμματιστεί για τη Θεσσαλονίκη λόγω των εκδηλώσεων που θα γίνουν για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης αλλά και την 28η Οκτωβρίου, έχουν δώσει στους γνωστούς ύποπτους πλέον κύκλους να μιλούν για “χρησιμοποίηση δυνάμεων της 71ης Ταξιαρχίας σε ρόλο ασφάλειας” και άλλα σχετικά.
Εκτός απ΄ ότι έχουν καταντήσει την 71η Ταξιαρχία μια δύναμη …που πάει με όλα , οι πληροφορίες αυτές διαχέονται μ΄ ένα τρόπο που κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι στόχος είναι να προκληθεί ένταση για την παρέλαση, ακόμη κι αν δεν υπάρχει τέτοια διάθεση.
Και αυτό είναι το πιο ύποπτο.
Εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτά τα σενάρια έχουν έστω και ψήγμα αλήθειας!
Είναι όμως πλέον ανησυχητική η επιμονή κάποιων “διαδρομιστών” να “βγάζουν” κάθε λίγο και λιγάκι το στρατό στο δρόμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου