24.10.12

Τρελό γέλιο. Πώς ο Ρονάλντο έπιασε κότσο την Ηλιάδη

Θα μπορούσε να ήταν ανέκδοτο για ξανθιές (οριτζινάλε) αλλά όχι είναι αληθινή ιστορία με.. ντεμέκ ξανθιά.
Τρελό γέλιο. Πώς ο Ρονάλντο έπιασε κότσο την Ηλιάδη Πριν λίγες μέρες η Αγγελική Ηλιαδη είχε διάλογο στο Twitter με τον Ρονάλντο, ναι τον διάσημο ποδοσφαιριστή, ναι τον αγαπητικό του εκρηκτικού μοντέλου Ιρίνα Σινκ.
Και ναι, ο Ρονάλντο τις μέρες εκείνες είχε συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας και «γιόρτασε» το γεγονός με Ηλιάδη στο Twitter!!!

Έναν απολαυστικό διάλογο, παρακολούθησαν λοιπόν στο Twitter με τον «Ρονάλντο» να δηλώνει συγκινημένος στην αοιδό για τις 100 συμμετοχές, εκείνη να του στέλνει το νέο της cd και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής να δηλώνει ότι «είναι θαυμάσιο» και η ίδια «θαυμάσια γυναίκα»!!! Αν έγραφε και καλή τραγουδίστρια, θα μας πέθαινε. Η Ηλίαδη, πάλι, θα έβγαινε στους δρόμους και θα πανηγύριζε τα κοπλιμέντα.

Εξάλλου, από την τόση χαρά που πήρε για τα όσα της έγραφε το «είδωλο», τού έστελνε συνέχεια kisses ενώ baby Τον ανέβαζε baby τον κατέβαζε. (Χμ. Η Αγγελική μας να υποθέσουμε πως ξέχασε ότι πρόκειται για δεσμευμένο αγόρι ή στους πολύ διάσημους δεν πιάνει η δέσμευση;) Τέλος πάντων, το όνειρο της Ηλιάδη φευ κράτησε μόνο για λίγο, αφού γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ο λογαριασμός του Ρονάλντο ήτο ψεύτικος.

Άρα ο διάλογός τους ήτο φανταστικός, άρα τσάμπα η χαρά που πήρε η αοιδός μας από τα κοπλιμέντα. Κι επίσης να πούμε, ότι η συνομιλία μετά από κάποιο σημείο έγινε... ιδιωτική, οπότε δεν ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η στενοχώρια της Ηλιάδη από την ψευτιά. Μα να πιαστεί έτσι κότσος;
womenonly.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου