22.10.12

Ιστιοπλοϊκός αγώνας με ενδιάμεση στάση στην Καλαμάτα

  Ecker 1000 Meilen Race 2012

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η υποδοχή και η τριήμερη φιλοξενία των ιστιοφόρων σκαφών του 12ου αγώνα χιλίων μιλίων - 12o Ecker 1000 Meilen Race 2012 στην πόλη της Καλαμάτας.
Ο 12ος αγώνας Ecker 1000 Meilen Race 2012 ξεκίνησε από το Ζαντάρ της Κροατίας και θα τερματίσει στην Αλάνια της Τουρκίας. Τα ιστιοφόρα έκαναν την ενδιάμεση στάση τους στην Καλαμάτα για ξεκούραση και τροφοδοσία.
Οι ιστιοπλόοι προέρχονται κυρίως από Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία και Κροατία.
 
 
 
 

Τα περισσότερα σκάφη έφτασαν στη Μαρίνα της Καλαμάτας από την Πέμπτη. Το βράδυ της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου, ο Δήμος Καλαμάτας τους καλωσόρισε με μια αυθεντική παραδοσιακή ελληνική βραδιά με μουσική, χορούς και κεράσματα τοπικών προϊόντων.
Διοργανωτές και αθλητές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη μας, ενθουσιασμένοι με την πόλη, τις παροχές της, αλλά και με τους ανθρώπους της.
Ο Διευθυντής της διοργανώτριας Αυστριακής εταιρίας Ecker Yachting κ. Hannes Kikinger ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Καλαμάτας, τις Λιμενικές Αρχές, τη Μαρίνα Καλαμάτας και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Νοτίου Ελλάδος, για όλες τις ευκολίες και τις υπηρεσίες που παρείχαν και γενικότερα για την άριστη συνεργασία και υποσχέθηκε ότι κάθε δύο χρόνια η Καλαμάτα θα αποτελεί προορισμό για τις διοργανώσεις τους.
 

  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου