21.2.13

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Επίσκεψη στο χωριό Πλατύ της Μεσσηνίας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Τ.Ο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ !
Επίσκεψη στο χωριό Πλατύ (Μεσσηνίας)
Ύστερα από αίτημα κατοίκων και του προέδρου του χωριού Πλατύ της Μεσσηνίας, την Τετάρτη το απόγευμα (20/2/2013), κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Καλαμάτας επισκέφτηκε το χωριό για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, από την συνεχή και ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λεγόμενων «ΡΟΜΑ» (τσιγγάνων). Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του χωριού, κ. Τζαβάρας, μας είπε ότι όλες οι εκκλήσεις του για βοήθεια και σοβαρή αντιμετώπιση του μείζονος αυτού προβλήματος, από τις αρμόδιες αρχές, δεν έχουν βρει ως τώρα καμία ανταπόκριση. Οι κάτοικοι όχι μόνο του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, απειλούνται καθημερινά από τις επιδρομές των μελών της ''ευπαθούς ομάδας'' (όπως τους αποκαλεί η αριστερά και η. πρόοδος), οι οποίοι δεν διστάζουν ακόμα και με την απειλή όπλων να πάρουν αυτά που θέλουν, λεηλατώντας και καταπατώντας περιουσίες Ελλήνων πολιτών. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού οι επιδρομές και οι διαρρήξεις συνεχίζονται και μέσα σε όλα αυτά οι νόμοι του ανθελληνικού κράτους απαγορεύουν στους Έλληνες ακόμα και τις περιουσίες τους να υπερασπιστούν. Ένα παράδειγμα που μας εξιστόρησε κάτοικος του χωριού, ήταν ένα περιστατικό, όπου κάτοικος έπιασε επ' αυτοφώρω έναν «ΡΟΜΑ», να επιχειρεί να διαρρήξει το σπίτι του. Μόλις τον αντιλήφτηκε, τον ακινητοποίησε με κίνδυνο της ζωής του και τον οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας. Εκεί έμεινε έκπληκτος, όπως μας είπε και ο ίδιος, από την αντιμετώπιση των αρχών, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, κόντεψε να βρεθεί από θύμα, θύτης, με τον διαρρήκτη «ΡΟΜΑ», να υποβάλει μήνυση για. σωματικές βλάβες. Τελικά δεν έγινε τίποτα, αφού ο διαρρήκτης, αφέθηκε ελεύθερος. Εφημερίδες και έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια μοιράστηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης μας στο Πλατύ
Αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ''γραικυλιστάν'' του 2013. 
Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων και ότι οι επισκέψεις μας στις δοκιμαζόμενες αυτές περιοχές από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των «ΡΟΜΑ» θα είναι συχνότερες, αφού οι αρχές δεν δείχνουν να ευαισθητοποιούνται. 
Επιτέλους θα πρέπει να βρεθεί λύση για το σοβαρό πρόβλημα της εγκληματικότητας των «ΡΟΜΑ», όχι μόνο για το Πλατύ αλλά και για όλα τα χωριά τη Μεσσηνίας! Και τη λύση την έχει η Χρυσή Αυγή!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου