22.2.13

Costa Navarino- Ραντεβού στo Westin Resort για την δική μας άνοιξη…


Costa1

Στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο, στον κόλπο της Γιάλοβα και Ναυαρίνου, η άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει και η επίσημη έναρξη 1η Μαρτίου του Westin Resort της Costa Navarino εγκαινιάζει την σεζόν με τις καλύτερες ειδήσεις. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα τα ευχάριστα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο με διεθνείς βραβεύσεις αλλά η χρονιά είναι παραπάνω από παραγωγική.  
Costa2Πριν μερικές εβδομάδες το πρώτο ραντεβού ήταν στην Ελληνική Πρεσβεία του Λονδίνου όπου η Costa Navarino υποδέχτηκε τους καλεσμένους ανακοινώνοντας τα νέα δρομολόγια easyJet από το αεροδρόμιο Gatwick προς Καλαμάτα (από Ιούλιο) ενώ τους επόμενους μήνες ξεκινούν οι συνδέσεις σε εβδομαδιαία βάση με Μιλάνο, Μόναχο, Στοκχόλμη, Βιέννη αλλά και πολλές πόλεις της Γερμανίας
Η σεζόν, όμως, έρχεται και με άλλα νέα: την υποψηφιότητα του εστιατορίου Barbouni του Romanos  Luxury Collection που σχεδίασαν οι Δημήτρης και Κωνσταντίνος Καραμπατάκης του K-Studio για ευρωπαϊκό βραβείο αρχιτεκτονικής Μies van der Rohe Award 2013 αλλά και τον τρίτο χρόνο μαθημάτων του ερευνητικού κέντρου Νavarino Environmental Observatory (ΝΕΟ) με συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης που εγκαινιάστηκε πριν μερικούς μήνες παρουσία των μελών της Βασιλικής Σουηδικής Ακαδημίας Επιστημών.
Costa3Παράλληλα, αυτή τη χρονιά θα ξεκινήσει ο νέος κύκλων παιχνιδιών της περίφημης διεθνούς οργάνωσης Worldwide Kids Company με μοναδικές εμπειρίες στο Cocoon (από 4 μηνών-3 χρόνων) και SandCastle  (4-12 χρόνων) ενώ αρχές Μαρτίου ετοιμάζεται και ο κύκλος μαθημάτων γκολφ Junior Scholarship Program για τους junior λάτρεις του αθλήματος.
Costa5
Όσο για τα προϊόντα Νavarino Icons(www.navarinoicons.com) με όλα τα εξαιρετικά της μεσσηνιακής γης εκτός από το Dean & Deluca Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης(από τις λιγοστές εταιρείες με το συγκεκριμένο προνόμιο) ταξιδεύουν ήδη στα Harrods και Julius Meinl am Graben της Bιέννης ενώ παρουσιάστηκαν και σε ειδική εκδήλωση στο Μόναχο αναδεικνύοντας την σοφία μιας σπάνιας κουζίνας, άγνωστης μέχρι τώρα για πολλούς.
Costa Navarino!Ραντεβού στo Westin Resort για την δική μας άνοιξη… 
* Για το επίσημο οpening προσφέρονται πακέτα για δυο special σαββατοκύριακα 15-18 και 22-25 Μαρτίου, πληροφορίες και κρατήσεις: Westin Resort, τηλ. 27230 95000.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου