22.2.13

ΤΑΤΟΥΛΗΣ...ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια περίεργη ιστορία !

Σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη τύπου.
«Όσο περνά ο καιρός τόσο αποκαλύπτονται κέντρα συμφερόντων τα οποία, με προκάλυμμα τις πολιτικές τους θέσεις, επιχειρούν να προωθήσουν τα ιδιοτελή τους σχέδια» ανέφερε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι η κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προσωπική, αλλά πολιτική και δεν εκφράζεται από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από μια ομάδα συμφερόντων.
Οι επιθέσεις τους, συνέχισε ο περιφερειάρχης, θα εντείνονται συνεχώς, εφόσον η πολιτική τους δεν διαχέεται στην Πελοπόννησο.
Ως καλοί εργολάβοι είπε, προσπαθούν με προσωπικές επιθέσεις να αλλάξουν τα δεδομένα. Φτάνουν στο σημείο μάλιστα να χαίρονται, ανέφερε, όταν επιτυγχάνουν να στερούν πόρους από την περιφέρεια Πελοποννήσου.
 Ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε ότι, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια περίεργη ιστορία. Ακόμη και όταν βρισκόταν στο 2 με 3% διέθετε πολλές δομές εξουσίας, μεταφέροντας αυτή τη λογική και σε δομές της διοίκησης» και υπογράμμισε ότι, «είναι τραγικό να μετατρέπεται η Βουλή σε εισαγγελική αρχή, είναι τραγικό να μας εγκαλούν βουλευτές για την εφαρμογή των νόμων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η έξοδος από την κρίση θα έρθει μόνο μέσα από τη νομιμότητα και τις δημοκρατικές διαδικασίες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου