" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.4.13

Συνελήφθη 54 χρονος που..θεράπευε όλες τις μορφές καρκίνου με κοκτέιλ φαρμάκων !

Την αγωνία και την απόγνωση ασθενών, εκμεταλλευόταν ένας 54χρονος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος εμφανιζόταν ως γιατρός, που μπορούσε να θεραπεύσει ανίατες ασθένειες και συνελήφθη χθες απο αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, στο προαύλιο τους ΚΑΤ.
Η απάτη αποκαλύφθηκε μετά απο καταγγελία απόστρατου αστυνομικού, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος ισχυριζόταν οτι συνεργάζεται με επιστημονική ομάδα ιατρών του Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ», ενώ παλαιοτέρα δούλευε στο Κ.Α.Τ. και εφαρμόζει μάλιστα σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους για την καταπολέμηση κάθε μορφής καρκίνου, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση, αλλά με τη χρήση «κοκτέιλ» φαρμάκων, που ισχυριζόταν ότι παρασκευάζει ο ίδιος, συνεργαζόμενος με επιστημονική ομάδα ιατρών.
Σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο «γιατρός» με τον απόστρατο αστυνομικού στο προαύλιο του Κ.Α.Τ. Κηφισιάς, απαίτησε από τον καταγγέλλοντα 9.000 ευρώ, εκ των οποίων τα μισά έπρεπε να δοθούν ως προκαταβολή άμεσα, προκειμένου να επιμεληθεί της θεραπείας συγγενικού του προσώπου.
Στην ίδια συνάντηση, αφού «είδε» τις εξετάσεις του ασθενούς, ζήτησε επιπλέον 500 ευρώ, ως έξοδα μετακίνησης, προκειμένου να μεταβεί στην Πάτρα, όπου διαμένει ο ασθενής, για να τον «εξετάσει» προσωπικά και να αρχίσει τη «θεραπεία».
Μετά από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, κανονίστηκε νέα συνάντηση, χθες, στον προαύλιο του Κ.Α.Τ, προκειμένου να του δοθούν τα έξοδα μετακίνησης και συγκεκριμένα 300 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ενώ τα υπόλοιπα 200 ευρώ θα έπαιρνε στην Πάτρα, όπου θα μετέβαινε. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο 54χρονος συνελήφθη.
Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι παρουσιάζονταν συστηματικά και κατ΄επάγγελμα ως «ιατρός», καθώς είχε εφοδιαστεί με Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, όπου αναγραφόταν το επάγγελμα του ιατρού, κατά δήλωσή του. Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας κατασχέθηκε και απεστάλη στην αρμόδια Υπηρεσία έκδοσης, για να ανακληθεί.
Ο συλληφθείς με τη, σε βάρος του, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου