20.4.13

Πληρώθηκε για έναν αλλά ...της προέκυψαν τρεις !!!

Ο «ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ» ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ …ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ!!! 
Αλλοδαπή ιέρεια του αγοραίου έρωτα αναγκάστηκε να έρθει με τα πόδια στην Πάτρα από τον Ψαθόπυργο!
Ξινό της βγήκε δίμετρης από την Μολδαβία το «ψάρεμα» πελάτη σε χώρο αναψυχής που λειτουργεί στην περιοχή του πρώην Δήμου παραλίας.
Η νεαρή με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στο σερβίρισμα όσο και στις ιδιωτικής φύσεως υπηρεσίες,  είχε μάλιστα την χαρά να πληρωθεί προκαταβολικά από τον πελάτη για όσα θα ακολουθούσαν σε ξενοδοχείο όπου συμφώνησε να την μεταφέρει αυτός με την λήξη της «βάρδιάς» της.
Συμφώνησε μάλιστα κατά την αποχώρηση να πάρουν μαζί προκειμένου να τους αποβιβάσουν στα σπίτια τους και τους άλλους δύο που ήταν παρέα με τον πελάτη στο μπαρ όπου κλείστηκε η δουλειά.
Γύρο στις 2.00 τη νύχτα η παρέα αποχώρησε μέσα στην τρελή χαρά, με προορισμό Ξενοδοχείο που βρίσκεται προς την περιοχή του Ψαθόπυργου, αφού πρώτα - όπως είχε υποσχεθεί ο πελάτης - άφηναν σε παραλιακό χωριό της περιοχής τους άλλους δυο της παρέας.
Η συνέχεια για την καλλίγραμμη νεαρή δεν είχε ευτυχή κατάληξη καθώς η αποβίβαση των δυο έγινε λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο που κατέληξε με τον άντρα που ‘χε συμφωνήσει για παροχή υπηρεσιών επί μισθώσει.
Η είσοδος στο δωμάτιο περιελάμβανε τα προκαταρκτικά που επεφύλασσαν και μια μικρή έκπληξη καθώς κάποια στιγμή και ενώ το ζευγάρι είχε επιδοθεί σε διαδικασίες «Κάμα Σούτρα» μπήκαν μέσα και οι δυο άντρες που υποτίθεται πως λίγο νωρίτερα τους αποβίβασαν στα σπίτια τους, προκειμένου η βραδιά να εξελιχθεί σε πάρτι με …ούζα.
Λογάριαζαν όμως χωρίς τον …ξενοδόχο καθώς η νεαρή Μολδαβή μόλις αντελήφθη τι παίζει όχι μόνο αρνήθηκε να συμμετάσχει αλλά αφού ξεσήκωσε όλο το ξενοδοχείο με τις φωνές και τα κοσμητικά επίθετα σε διάφορες γλώσσες και διαλέκτους, ντύθηκε και μέσα στη νύχτα έφυγε και δεν δίστασε να διανύσει μεγάλη απόσταση από την περιοχή του Ψαθόπυργου μέχρι τα προάστια της Πάτρας με τα πόδια.
Η υπόθεση έχει και συνέχεια, καθώς ο «αγαπητικός» της κοπέλας - τον οποίο αυτή καλούσε αλλά δεν τις απαντούσε – μόλις πληροφορήθηκε τι της συνέβη άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες πως θα βρει τους τρείς και θα τους «καθαρίσει».
patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου