" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

20.4.13

Αγαπημένα καλοκαιρινά παραθαλάσσια στέκια στην Μεσσηνία !

 Γράφει ο Μεσσήνιος
Η ΚΡΙΣΗ –ΚΡΙΣΗ ΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ –ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
Καλοκαίρι πρό των πυλών- Χαλάρωση στην παραλία, φαγητό σε ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα, ποτά σε «άγρια» beach bar  ή σε µπαράκια µε cool µουσική.
Σας προτείνουμε τα αγαπημένα µας παραθαλάσσια στέκια στο Ρωμανού και Πετροχώρι Πύλου (Στα πόδια της  Costa Navarino ).
Οι  4thalasses  το απόλυτο καλοκαιρινό στέκι σηματοδοτεί  στην παραλία του  Ρωμανού , την έναρξη της θερινής περιόδου την Παρασκευή 26  Απριλίου ενώ ακολουθεί λίγες ημέρες αργότερα το «αδελφάκι του » εστιατόριο  ammothines στην καταπληκτική παραλία στο Πετροχώρι  (τα φαγητά του οποίου  έχουν σαν Βάση την Μεσσηνιακή ντόπια κουζίνα)   !


Εστιατόριο –Café - beach bar, λειτουργεί κάθε μέρα από το πρωί. Ωραία θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, αιώρες, νόστιµες σαλάτες και δυνατά κοκτέιλ. Καλοκαιρινά πάρτι και live μουσική. Beach bar φτιαγµένο µε κορµούς δέντρων και εντυπωσιακό φωτισµό το βράδυ.


Μοναδικό τοπίο με καταπληκτική ντόπια κουζίνα  όλα αγγίζουν το τέλειο , το  εξαιρετικό φαγητό, η φιλοξενία, η  εξυπηρέτηση  ,το περιβάλλον  και η  μοναδική θέα!! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου