19.4.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΞΑΛΛΟΣ ο Νίκας με την Λιακουνάκου στο Δημοτικό Συμβούλιο !

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ !!!
Πρωτοφανή επίθεση κατά της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Βενετίας Λιακουνάκου, εξαπέλυσε χθες το βράδυ ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Έκπληκτα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου παρακολούθησαν το δήμαρχο να κατακεραυνώνει…
…τη Βενετία  Λιακουνάκου, επειδή το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας δεν συμφώνησε να παραχωρηθούν στην Πανεπιστημιακή Σχολή οικίσκοι του ανατολικού κέντρου, οι οποίοι εξυπηρετούν τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων.
Ο κ. Νίκας σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες δημοτικών συμβούλων, φώναζε στην  κ. Λιακουνάκου ότι είναι ντροπή αυτά που κάνει η δημοτική κοινότητα και ότι πρόκειται για απαράδεκτες αποφάσεις. Τόνισε δε ότι ο ίδιος θέλει να προστατέψει την Πανεπιστημιακή Σχολή σε ενδεχόμενο νέο σχέδιο «Αθηνά», γι’ αυτό πρέπει να παραχωρηθούν οι οικίσκοι. Από την πλευρά της η κ. Λιακουνάκου ανέφερε ότι το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας θεωρεί πως τα αθλητικά σωματεία πρέπει να στηριχθούν και πως η Πανεπιστημιακή Σχολή δεν πρέπει να έχει παράπονο.
Νωρίτερα η κ. Λιακουνάκου είχε υπογραμμίσει τη διαφωνία της με το ενδεχόμενο πώλησης του Δικαστικού Μεγάρου της Καλαμάτας, το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο με τα προς αξιοποίηση φιλέτα του Ελληνικού Δημοσίου. Τόνισε δε ότι «πρέπει να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές που εκποιούν τα πάντα».
Σημειώνεται ότι η Βενετία Λιακουνάκου έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα.
Στ.Μ.kalamatajournal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου