18.4.13

ΣΟΚ-Οι «νονοί της Πάτρας», σκότωσαν λάθος άνθρωπο !!!

ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων και νονών της νύχτας βλέπει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τη δολοφονία των δύο ανδρών στην Πάτρα τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Tραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο 32χρονος παίκτης του χάντμπολ που δολοφονήθηκε δεν είχε σχέση με την υπόθεση εκδίκησης των κυκλωμάτων της νύχτας, αλλά οι ψυχροί εκτελεστές τον μπέρδεψαν με άλλο στόχο τους.
Όπως αναφέρει tovima, οι έρευνες της Αστυνομίας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι μια ομάδα τριών κακοποιών στην Πάτρα η οποία προσπαθεί να αναλάβει τα «ηνία» στην πόλη, αλλά και «νονοί» της νύχτας από την Αθήνα οι οποίοι διατηρούν σχέση με γνωστό κατάδικο των φυλακών Τρικάλων, εμπλέκονται στην υπόθεση.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι η δολοφονία των δύο ανδρών έχει άμεση σχέση με τη δίκη 36 μπράβων στην Αχαΐα, υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε προ επταετίας, με περαιτέρω στοιχεία να αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν στο στόχαστρο τον 35χρονο πυγμάχο και έναν στενό συγγενή του οι οποίοι εμπλέκονταν στην υπόθεση.
Τραγική υπόσταση στην όλη υπόθεση, δίνει η δολοφονία του 32χρονου αθλητή του χάντμπολ Βασίλη Σινούρη, ο οποίος εκείνη την ημέρα ήταν στο νυχτερινό μαγαζί για ένα πάρτι γενεθλίων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο άτυχος άνδρας δεν ήταν στόχος των εκτελεστών και πλήρωσε το γεγονός ότι είχε μαλλιά με «κοτσιδάκι» όπως ακριβώς και ένας άλλος στόχος των δραστών και βρέθηκε την λάθος στιγμή στο λάθος μέρος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου