22.4.13

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-Νεόνυμφοι έχασαν και οι δύο από ένα πόδι στη Βοστώνη...

Μία ιστορία που συγκινεί ιδιαίτερα, είναι το δράμα της Jessica Kensky Downes και του Patrick Downesπου έχασαν από ένα πόδι στις εκρήξεις βομβών στο Μαραθώνιο της Βοστώνης.
Οι δύο νεόνυμφοι έλαβαν μέρος στον αιματοβαμμένο μαραθώνιο και μόλις είχαν τερματίσει. Από τις φονικές εκρήξεις, έχασαν και οι δύο από ένα πόδι.
Αμέσως μετά την κοινοποίηση του τραυματισμού τους, φίλοι, γνωστοί τους, μέλη των οικογενειών τους, έσπευσαν να καταθέσουν χρήματα για τις επεμβάσεις στις οποίες έπρεπε εσπευσμένα να υποβληθούν καθώς νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.
Μέσα σε λίγες ώρες, τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί ανέρχονταν στα 300.000 δολάρια. Τα μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό ζευγάρι ήταν εκατοντάδες και η ιστορία τους έκανε τον γύρο του κόσμου.
Άνθρωποι από όλο τον πλανήτη, δημιούργησαν μάλιστα και τη σελίδα στο Facebook με τον ενδεικτικό τίτλο: Patrick and Jess Running Again.
"Η ιστορία σας μας εμπνέει. Θέλουμε να σας δούμε να τρέχετε μαζί ξανά", έγραψαν στο ζευγάρι που κατάφερε να επιζήσει. Την ίδια ώρα, πάνω από 20 video συμπαράστασης από όλο τον κόσμο, δημοσιεύονται στην ίδια σελίδα.
: news247.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου