17.7.13

ΠΑΣΟΚ-Γραμματέας Δημοτικής Οργάνωσης Πύλου – Νέστορος ο Σάκης Αρβανίτης

Πρωτοβουλίες της Δημοτικής Οργάνωσης

Συνεδρίασε την Τρίτη  16 Ιουλίου 2013, στην Πύλο η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης   ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πύλου – Νέστορος  με θέματα
α) ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις
και β) κατανομή αρμοδιοτήτων της Σ.Ε.
            Στην έναρξη της συνεδρίασης ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μεσσηνίας Γιάννης Χριστόπουλος και το μέλος της Ν.Ε. Νικήτας Βελίας ενημέρωσαν για τις πολιτικές εξελίξεις και ακολούθησε συζήτηση  με τα μέλη της Σ.Ε.  για πολιτικά ζητήματα όπως αγροτικός τομέας και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αποφασίστηκε σε εύθετο χρόνο να διοργανωθεί εκδήλωση για τον τουρισμό στην Πύλο. Στην συνέχεια σε κλίμα συναίνεσης έγινε τη κατανομή των αρμοδιοτήτων της Σ.Ε.
Συγκεκριμένα γραμματέας εκλέχτηκε ο  Αρβανίτης  Σάκης  αναπληρωτής      γραμματέας ο Χριστόπουλος   Παύλος, υπεύθυνος  Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο  Γκότσης  Αντώνης  και υπεύθυνος  Οργανωτικού ο Καρβέλας  Γιώργος.
Στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο δήμο προτάθηκε και έγινε αποδεκτό να γίνει μια ανοιχτή συνέλευση  των μελών και φίλων  της δημοτικής παράταξης   και να ακολουθήσει   συνάντηση με τους αυτοδιοικητικούς  της περιοχής  προκειμένου να  καθοριστούν  προτεραιότητες και   πρόγραμμα δράσης της Δημοτικής Οργάνωσης Πύλου- Νέστορος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου