7.10.13

Αλευράς για σκουπιδοεργοστάσιο Καλλιρόης ..ΔΕΝ είδα .. ΔΕΝ άκουσα … ΔΕΝ ξέρω !!!

Την μπάλα στην …εξέδρα (ΥΠΕΚΑ ) , ΦΟΔΣΑ και ΤΕΡΝΑ,πέταξε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας   και επίδοξος υποψήφιος δήμαρχος Οιχαλίας ,Παναγιώτης Αλευράς.

Δεν «έπιασαν καν τα αυτιά του »ότι στην Καλλιρόη η ΤΕΡΝΑ αγόρασε και χρυσοπλήρωσε τον απαιτούμενο χώρο για την λειτουργία του σκουπιδοεργοοστασίου και μάλιστα έχει αρχίσει την διαμόρφωση του χώρου με απόλυτη μυστικοπάθεια  και χωρίς καμία ενημέρωση  των κατοίκων για την «οικολογική βόμβα »που είναι έτοιμη να τοποθετηθεί στην περιοχή .

Στις δηλώσεις του ο κος Αλευράς αναγνώρισε ότι οι κάτοικοι είναι στα …κάγκελα  (πιθανόν να είδε τις αντιδράσεις από τις τηλεοπτικές εικόνες ) και αφού υπάρχουν …κοινωνικές αντιδράσεις ίσως θα πρέπει να … αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις.

Στην συνέχεια ο κος Αλευράς  έδωσε την συμβουλή  ότι πρέπει  να  ασκηθεί ….. «καλοπροαίρετη κριτική και να επικρατήσει η λογική», ενώ ύμνησε την Περιφέρεια για την πολιτική της στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων λέγοντας  ότι η …πρωτοπόρος Περιφέρεια Πελοποννήσου …κέρδισε το στοίχημα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου