2.2.14

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα των περιφερειακών εκλογών στην Πελοπόννησο ;

Η υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου σηματοδοτεί την διάσπαση την ΣΥΡΙΖΑ (Κρατήστε το )…. 
Ο Παν. Λαφαζάνης το είπε ευθέως και …κατάμουτρα στον Αλέξη Τσίπρα ,η αριστερή πλατφόρμα της οποίας είναι ο κύριος εκφραστής …..θα απέχει από τις εκλογικές  διεργασίες και τον προεκλογικό αγώνα όχι μόνο στην Πελοπόννησο αλλά και σε υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας  λόγω Βουδούρη και λοιπών υποψηφιοτήτων που δεν τηρούν τα κριτήρια της Αριστερής νομιμοφροσύνης .
Η αναμενόμενη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας  της υποψηφιότητας του Πέτρου Τατούλη απειλεί να τινάξει στον αέρα τον συνδυασμό  «Νέα Πελοπόννησος»  και ήδη οι πρώτες παραιτήσεις συμβούλων του είναι  έτοιμες …..πρός  χρήση.
Η μόνη λύση πλέον είναι η «Τρίτη υποψηφιότητα » από τον χώρο της Κεντροαριστεράς που μπορεί άνετα να στεγάσει τους «διαφωνούντες » Τατούλη καθώς και τους αντιδρούντες στην υποψηφιότητα Βουδούρη ,Συριζαίους .
Όπως έχουμε γράψει τα ονόματα των , Τάσου Αποστολόπουλου και Γιάννη Πανούση μπορούν να γίνουν  συνδετικός κρίκος  και πόλος έλξης σε ικανά αυτοδιοικητικά  στελέχη  της Πελοποννήσου δίνοντας  ταυτόχρονα μία  προοπτική στους  «άστεγους » ψηφοφόρους του χώρου.
Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου