15.5.14

Σάλος στην Τουρκία: Χτύπησε πολίτη με τη γροθιά του ο Ερντογάν;


Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που αναμεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, στο οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανίζεται να χτυπά με γροθά έναν πολίτη που διαμαρτυρόταν για την πολύνεκρη τραγωδία στο ανθρακωρυχείο, την ώρα που η συνοδεία του προσπαθεί να τον φυγαδεύσει από ένα σούπερ μάρκετ.
Οπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, αφότου επισκέφθηκε το μοιραίο ανθρακωρυχείο, ο Ταγίπ Ερντογάν μετέβη στο γραφείο της δημαρχίας για συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια έφυγε από το κτίριο εν μέσω σφοδρών αποδοκισμασιών και εκκλήσεων για παραίτηση από συγκεντρωμένους πολίτες.
Οταν εκείνος βήκε από το αυτοκίνητό του, εξαγριωμένοι πολίτες τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και διαδηλώσεις.
Εμπλεκόμενος σε μία διαμάχη με έναν εξ αυτών, ο Ερντογάν εμφανίστηκε ενοχλημένος και με έκδηλο το θυμό στο πρόσωπό του για τις διαδηλώσεις εναντίον του από τους κατοίκους της Σόμα.
Παρά το γεγονός, ότι ήταν περικυκλωμένος από ισχυρή φρουρά και αστυνομικούς, ο Ερντογάν δυσκολεύτηκε να βαδίσει στους δρόμους που βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο της Σόμα.
Μαζί με άλλους αξιωματούχους που τον συνόδευαν, προχώρησε αναζητώντας καταφύγιο σε ένα σούπερ μάρκετ, όπου η κάμερα τον συνέλαβε να χτυπά με γροθιά έναν πολίτη.

Today's Zaman

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου