15.5.14

Καναδάς: Ελληνίδα καθαρίστρια κέρδισε 50 εκατ. δολάρια στο ΛΟΤΤΟ

Πριν από 44 χρόνια άφησε την Ελλάδα για τον Καναδά, αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Η Σοφία Ριζαβά όμως δεν πίστευε ότι αυτή θα της χτυπήσει την πόρτα στα 63 της, με τη μορφή ενός δελτίου Λόττο.

Η γυναίκα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο, δέχθηκε το καλύτερο τηλεφώνημα της ζωής της όταν την ειδοποίησαν πως κέρδισε 50 εκατομμύρια δολάρια (33,5 εκατ. ευρώ) στην τελευταία κλήρωση του τυχερού παιχνιδιού.

Εκστασιασμένη η κα Ριζαβά, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι της αρέσει να βοηθά τους άλλους και ορκίστηκε ότι θα χρησιμοποιήσει με αυτό τον τρόπο τα κέρδη της, σύμφωνα με την National Post.

Παρότι πρόκειται για μεγάλο ποσό, η τυχερή γυναίκα δήλωσε ότι δεν θα αλλάξει τις προτεραιότητες στη ζωή της, που παραμένουν οι κόρες της και τα δύο εγγόνια της.

«Μου αρέσει έτσι όπως ζω. Λατρεύω το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα γιατί είμαι ευτυχισμένη», είπε η Ριζαβά που αποκάλυψε ότι της πήρε ώρα για να πείσει το σύζυγό της ότι δεν έκανε πλάκα όταν του ανακοίνωσε ότι κέρδισαν το Λόττο.  


Tromaktiko

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου