16.5.14

Δύο ξαδέρφες σκοτώθηκαν σε τροχαία, με διαφορά ημερών! - Σπαρακτικό μήνυμα στο FB της αδερφής

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα ο θάνατος μίας 37χρονης, μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, σε τροχαίο, μετά το μνημόσυνο 28χρονης ξαδέρφης της που έχασε την ζωή της όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο!
Η 37χρονη επέστρεφε το αμάξι της από το νοσοκομείο της πόλης, στο οποίο πήγε μετά από πόνους που ένιωσε. Οι γιατροί που την εξέτασαν δεν βρήκαν κάτι παθολογικό και την άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι.
Στον δρόμο της επιστροφής, και παρά το ότι κινούταν με μικρή ταχύτητα, η άτυχη γυναίκα -που ήταν και υποψήφια σύμβουλος της κοινότητας Νεοχωρίου- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και προσέκρουσε σε πεύκο, στο οποίο χτύπησε το κεφάλι της, καθώς το παράθυρο του οδηγού ήταν ανοικτό.
10314714_10154183791040093_1158159987170003322_n.jpg
«Είσαι το καλύτερο δώρο που μου έκανε ο θεός και μου το πήρε πάλι πίσω. Θα σε περιμένω κάθε βράδυ στα όνειρά μου να μιλάμε και να σου λέω το πόσο σ’ αγαπάω, αφού δεν πρόλαβα να σου το πω από κοντά. Καλό ταξίδι να έχεις αγαπημένη μου αδερφούλα», έγραψε η αδερφή της 37χρονης στο Facebook, «ανεβάζοντας» φωτογραφία της.
Η κηδεία της μητέρας, το πρόσωπο της οποίας είχε παραμορφωθεί κατά το ήμισυ από την πρόσκρουση, έγινε την Πέμπτη, περίπου 40 ημέρες μετά τον θάνατο της 28χρονης ξαδέρφης της, επίσης μετά από τροχαίο!
Ήταν τέλη Μαρτίου όταν η 28χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενός 40χρονου την ώρα που κλείδωνε το δικό της αμάξι,  στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Γραμμενίτσας! Μάλιστα, οι δύο γυναίκες τάφηκαν δίπλα – δίπλα…

star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου