17.5.14

Πέτρος Τατούλης: Tο μήνυμα της νίκης από την 1η Κυριακή για τη Νέα Ευρώπη

«Εμφανή την εμπιστοσύνη των πολιτών στο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Πολιτεία FM 90,7 την Παρασκευή 16 Μαΐου 2ο14 και έθεσε ως διακύβευμα των εκλογών «η χώρα να βγει από το τέλμα της οικονομικής ύφεσης μέσα από τις Περιφέρειες, αφού μόνο αυτές μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ανάπτυξης».
«Η Νέα Πελοπόννησος απολαμβάνει της στήριξης των πολιτών, όχι μέσω κομματικών – πολιτικών κατευθύνσεων, αλλά ως αναγνώριση του έργου μας» συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης και επεσήμανε ότι «είναι η πρώτη φορά που εκφράζεται με τέτοιο καθαρό λόγο εμπιστοσύνη σε ένα έργο, αλλά και πολιτική αναγνώριση».
Ο κ. Τατούλης πρόσθεσε ότι «η Νέα Πελοπόννησος με την ανανέωση και την ενίσχυση των πολιτικών συμμαχιών θέτει το διακύβευμα, η χώρα να γίνει η Νέα Ελλάδα των Ευρωπαϊκών Περιφερειών» και σημείωσε ότι τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού θα εμβαθύνουν την προσπάθεια και θα διευρύνουν το πολιτικό μέτωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Τατούλης στο νέο αρχαιολογικό μουσείο της Σπάρτης, το οποίο «θα είναι εμβληματικού χαρακτήρα για όλη την Πελοπόννησο και θα πιστοποιήσει και ταυτοποιήσει το brand name της Σπάρτης» και επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί την εγγύηση της δημιουργίας του.
«Ασφαλώς το μεγάλο μας έργο και μεγάλο μας στοίχημα είναι το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων» δήλωσε ακόμη ο κ. Τατούλης, «το οποίο θα είναι έτοιμο το 2015, σε χρόνο ρεκόρ για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Το έργο αυτό, τη λύση του οποίου πολλοί είχαν στα προεκλογικά τους προγράμματα, εμείς το υλοποιήσαμε. Η Πελοπόννησος από μια βρώμικη Περιφέρεια θα μετατραπεί και θα πιστοποιηθεί ως Περιφέρεια της αειφορίας, με ευεργετικά αποτελέσματα στο τουριστικό και αγροτικό μας προϊόν».
 «Αποδείξαμε ότι όταν υπάρχει πολιτική αποφασιστικότητα και τεχνοκρατική προσέγγιση μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα, όπως αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων» σημείωσε τέλος ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι «εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και πιστεύουμε ότι μόνη ελπίδα είναι οι ίδιοι οι πολίτες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου