23.1.15

ΤΥΠΩΝΕΙ… ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ!

Του Κάπα Σαρδάμ
Mέρκελ, Σόιμπλε, Ολάντ, Ραχόι, Ρέτσι, Κοέλιο και γενικά όλοι οι πρωθυπουργοί της ευρωζώνης, αλλά ακόμη και ο Ομπάμα και ο Πούτιν και οι πρωθυπουργοί της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, της...
Κίνας Λι Κετσιάνγκ και της Μπουτσουάνα Ίαν Χάμα , τηλεφωνούν συνεχώς από την περασμένη βδομάδα στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη Ραχήλ Μακρή, για να τους εξηγήσει αυτό που δήλωσε πως μπορεί να κάνει η Ελλάδα με κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα: να τυπώσει 100 δισ. χαρτονομίσματα σε ευρώ!
Θέλουν να μάθουν, για να το κάνουν και εκείνοι, μπας και λυθεί το πρόβλημα της παγκόσμιας ύφεσης!
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο πιο γνωστός αριθμός κινητού τηλεφώνου σε επίπεδο ηγετών του πλανήτη Γη είναι σήμερα ο αριθμός της πρώην βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που τώρα στρατεύτηκε στο κόμμα της πλατείας Κουμουνδούρου.
Οι leaders του διεθνών αγορών, όπως είναι η Goldman Sachs, η Standard and Poor’s, η JP Morgan, η Fitch, η Moody’s, η HSBC, η American Bank, η UBS και γενικά όλη η Wall Street, έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να σηκώσει η Ραχήλ το τηλέφωνο.
 Διότι –όπως μάθαμε– μόλις ακούσει το όνομα του αυτού που την καλεί, το κλείνει αμέσως, θέλοντας να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό τη μαγική συνταγή.
Και αυτό –είναι αλήθεια– τους έχει κάνει να λυσσάξουν με τη δυναμική Κοζανίτισσα. Αφού –όπως λέγεται στους διπλωματικούς κύκλους της Ουάσινγκτον– ο Αμερικανός πρόεδρος έφθασε μέχρι το σημείο να παρακαλέσει, διά του εν Αθήναις πρεσβευτή, τον πρώην αρχηγό της Πάνο Καμμένο να μεσολαβήσει μήπως την πείσει και ανταποκριθεί στο τηλεφώνημά του.
Αλλά ο πρόεδρος του Κινήματος των ΑΝΕΛ τον συμβούλευσε… «μακριά από τη Ραχήλ για το καλό της παγκόσμιας ειρήνης»!
Κυριακή κοντή γιορτή…
Και από τη Δευτέρα των εκλογών θα πάρουν μπρος οι εκτυπωτικές μηχανές του Νομισματοκοπείου. Εμπρός λοιπόν, σύντροφοι συριζαίοι!
Τυπώστε 100 δισ.!
Τυπώστε 200 δισ.!
Τυπώστε 300 δισ.!
Τυπώστε 1.000 δισ.!
Τυπώστε υγεία!
Τυπώστε ευτυχία!
Τυπώστε χαρά!
Τυπώστε ευεξία!
Τυπώστε φιλία!
Τυπώστε αγάπη!
Τυπώστε δύναμη!
Τυπώστε αισιοδοξία!
Τυπώστε καλοσύνη!
Τυπώστε όνειρα!
Τυπώστε καλό ύπνο!
Τυπώστε καλή καρδιά!
Τυπώστε καλό συκώτι!
Τυπώστε καλό στομάχι!
 Πρώτα απ όλα όμως, τυπώστε μυαλά!…
 Και καλά κρασιά!

(ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ … ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ,ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ , ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου