24.1.15

Οι εννέα Έλληνες του Norman Atlantic που δεν βρέθηκαν ακόμα

Δύσκολες στιγμές περνούν οι οικογένειες των αγνοουμένων του Norman Atlantic καθώς τέσσερις εβδομάδες μετά το δυστύχημα, ψάχνουν να βρουν μία είδηση που θα τους δώσει ελπίδα.
Οι έρευνες συνεχίζονται στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, αλλά τα δημοσιεύματα ιταλικών μέσων που ανέφεραν ότι υπήρξαν τραύματα από καρχαριοειδή στις σορούς που βρέθηκαν, αποθαρρύνουν για πιθανή εύρεση επιζόντων.
Αυτή τη στιγμή αγνοούνται ο Αλέξανδρος Κουφογιώργος, ο Γιάννης Συμεωνίδης, ο Βασίλειος Τσάμης, ο Απόστολος Νικολάρας, ο Γιώργος Δούλης, ο Νίκος Σαγιρίδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Βαγγέλης Καραβαγγέλης και ο Γιάννης Σοφός. Νεκροί εντοπίστηκαν ο Νίκος Παράσχης, ο Κωνσταντίνος Κουφόπουλος και ο Γεράσιμος Καζαντζίδης.
Ο αδελφός του Κωνσταντίνου Κουφόπουλου δήλωσε μάλιστα ότι η οικογένεια του εκλιπόντος έχει κινηθεί νομικά. Το γεγονός όμως ότι η δικογραφία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί αποτελεί επιβραδυντικό παράγοντα. Ο ίδιος ρίχνει ευθύνες τόσο στις εταιρείες, όσο και στο κράτος και ζητάει να αποδοθούν εκεί όπου χρειάζεται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου